Meghan Markle és Harry herceg Afrikából fogadnak örökbe egy 6 hónapos kislányt

örökbefogadás Meghan Markle Meghan hercegné Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan hercegné minden erejükkel azon vannak, hogy minél hamarabb kisbabájuk legyen. A saját gyerek mellett azonban egy kis árvát is szeretnének örökbefogadni?

Egy bennfenntes szerint Meghan és Harry már el is indították az örökbefogadással járó procedúrát és bár tudják, hogy nagyon hosszú is lehet ez a folyamat, bíznak benne, hogy minél hamarabb náluk lehet a pici. Állítólag afrikai nászújtuk során szerelmbe estek egy 6 hónapos kislánnyal, akit mindenképpen szeretnének adoptálni.

Meghan nagymamája Afrikából származik, Harry pedig édesanyja, Diana hercegné miatt érez nagyon erős kötődést a kontinens iránt.

Bár egyes brit lapok címlapon hozták le a rendkívüli hírt, úgy tűnik az egész csak egy hatalmas kacsa. Egy fotó miatt indult újtára az adoptálás gondolata, amin Harry egy édes afrikai babát tart a kezében - írta meg a gossipcop.com.

Eke Angéla, színésznő, Puskás Peti kedvese is show királynő lesz a TV2 új műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-eke-angela-szineszno-puskas-peti-kedvese-is-show-kiralyno-lesz-a-tv2-uj-musoraban-video.htmlEke Angéla Junior Príma díjas színművész, performer, bábművész, rendező és nemzetközi művész showkirálynőként is megmutatja magát a Csak show és más semmiben, a TV2-n.TV + Sztárok--Radics Gigi szerelmes: egy amerikai zenész a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180820-radics-gigi-szerelmes-egy-amerikai-zenesz-a-valasztottja.htmlRadics Gigi titkozatosan beszélt magánéletéről, ám úgy tűnik, végre felvállalja jóképű, amerikai szerelmét.TV + Sztárok--Csonka András az első Big Brother sztárjával fotózkodott: 16 éve nem láttuk Popeye-thttp://www.life.hu/sztarok/20180820-csonka-andras-az-elso-big-brother-sztarjaval-fotozkodott-16-eve-nem-lattuk-popeyet.htmlCsonka András szelfijén fedezhető fel Popeye, aki 16 évvel ezelőtt a nők bálványa volt, miután szerepelt a Big Brother című reality-ben, a TV2-n. TV + SztárokOrigoBetörtek Jolly házába - az énekes magából kikelve üzent a bűnözőknek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-betortek-jolly-hazaba-az-enekes-magabol-kikelve-uzent-a-bunozoknek-foto.htmlMásodszor törtek be Jollyhoz, aki magából kikelve üzent a bűnözőknek.TV + Sztárok--Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-novozanszky-vv-fanni-holtteste-hullmasirban-lehet-jelezte-a-poligrafos-vizsgalat.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.TV + Sztárok--A magyar Ken baba meztelenre vetkőzött egy emberektől hemzsegő tengerparton: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-a-magyar-ken-baba-meztelenre-vetkozott-egy-emberektol-hemzsego-tengerparton-foto.htmlA magyar Ken baba teljesen összeomlott, amiért 30 éves lett. Ezért elutazott egy tengerpartra, ahol olyat tett, amit eddig még soha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.