Harry herceg és Meghan Markle George Clooneyéknál vendégeskedett

George Clooney Meghan Markle villa Comói-tó Amal Clooney Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle leugrott néhány napra Olaszországba, hogy meglátogassa a Comói-tónál George Clooneyt és családját.

Harry herceg és Meghan Markle pár napig Olaszországban nyaralt, nem is akárhol: a Comói-tó partján, George Clooney villájában. A The Sun azt írja, a hercegi pár még csütörtökön érkezett és egészen vasárnapig maradt.

Meghan állítólag sok időt töltött Amallal és az ikrekkel, a két férj pedig együtt kosárlabdázott.

Szombat este még egy nagyobb baráti társaságot is meghívtak egy tóparti vacsorára" – mesélte egy bennfentes.

George Clooney villája a Comói-tó partján Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
Majkát elmaradt koncertje miatt támadták a rajongók: a rapper válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-majkat-elmaradt-koncertje-miatt-tamadtak-a-rajongok-a-rapper-valaszolt.htmlElment az áram Majka győri koncertje előtt, ezért elmaradt az előadás. Habár ez nem a rapper és társai hibája volt, sokan mégis őket hibáztatták, ezért akadt ki a zenész. TV + SztárokOrigoGáspár Bea pörköltfőző versenyen zsűrizett volna, de lemondták a programothttp://www.life.hu/sztarok/20180821-gaspar-bea-porkoltfozo-versenyen-zsurizett-volna-de-lemondtak-a-programot.htmlGáspár Bea közösségi oldalán fakadt ki: lemondták azt a Balaton-parti gasztroversenyt, amelyen zsűrizett volna. TV + Sztárok--Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--MTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-mtv-vma-ariana-grande-el-sem-mozdult-parja-mellol-a-dijatadon.htmlAriana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle. TV + Sztárok--Vajna Timi ismét közszemlére tette eszméletlenül kerek fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-vajna-timi-ismet-kozszemlere-tette-eszmeletlenul-kerek-feneket-video.htmlVajna Timi sem itthon tölti a nyár utolsó forró napjait: Ibizán hűsöl Andy Vajna felesége. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni jelelni tanítja követőit: insta videóban mesélt errőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-weisz-fanni-jelelni-tanitja-kovetoit-insta-videoban-meselt-errol.htmlWeisz Fanni Instagram oldalán egyre több olyan videót is láthatunk, amiben a szépségkirálynő beszél.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.