Nádai Anikó elárulta, sikerült rendezni korábbi problémáikat a gyermeke apjával. Ahogyan ő fogalmaz, kapcsolatuk talán soha nem volt ennyire jó, mint most.

Másfél éve, hogy szakított kisfa édesapjával Nádai Anikó, aki most elárulta, volt párjával azóta szerencsére sikerült rendezni a viszonyukat.

Patrik most már nagyobbacska, így sok mindent meg tudok beszélni vele. Nagyon-nagy szerencsém van abból a szempontból, hogy sok mindenben számíthatok az édesapjára, akivel már régóta nem vagyunk együtt. Fele-fele arányban osztjuk meg a felügyeletet, és a gyerek mindkettőnknél nagyon szeret lenni" – mesélte a BEST magazinnak.

Nádai Anikó remekül kijön gyermeke apjávalForrás: Nádai Anikó

A ValóVilág ősszel induló évadának műsorvezetője hozzátette, mivel kisfia még nagyon kicsi volt akkor, amikor szakítottak, számára szinte az a természetes, hogy szülei külön élnek.

Elismerem, a szakítás után közvetlenül még nem mentek zökkenőmentesen a dolgok az apukájával, de szerencsére ezeket a problémákat az elmúlt másfél évben rendezni tudtuk. Most már azt mondhatom, hogy sosem volt olyan jó a kapcsolatunk, mint most. Az érintkezéseink a fiunkra korlátozódnak, és mindkettőnknek az a legfontosabb, hogy az ő érdekeit tartsuk szem előtt."