Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág 9 műsorvezetői

valóvilág műsorvezető Puskás Peti valóságshow Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek a ValóVilág új szériájának műsorvezetői.

Azt már régóta lehetett tudni, hogy ősszel elindul a ValóVilág 9. szériája, azt azonban eddig mindenki csak találgatta, kik lesznek a műsorvezetők.

Most lehullt a lepel, az RTL Klub végre elárulta, hogy Nádai Anikó és Puskás Peti lesz a két házigazda.

Összeházasodik Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley http://www.life.hu/sztarok/20180814-osszehazasodik-jason-statham-es-rosie-huntingtonwhiteley.htmlÚgy tűnik, Jason Statham is beadta végre a derekát, a hírek szerint ugyanis nemsokára elveszi barátnőjét és gyermeke anyját, Rosie Huntington-Whiteleyt. TV + Sztárok--Szakértők úgy vélik, remek királyné válik Camilla hercegnébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-szakertok-ugy-velik-remek-kiralyne-valik-camilla-hercegnebol.htmlA királynő korábbi sajtósa elárulta, szerinte nagyszerű királyné lesz Károly herceg feleségéből, Camillából. TV + Sztárok--A Retro Rádióban indul újra a Poptarisznya B. Tóth Lászlóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-a-retro-radioban-indul-ujra-a-poptarisznya-b-toth-laszloval.htmlTöbb mint két évtizeden keresztül szólt a rádióban B. Tóth László Poptarisznya című műsora, ami most visszatér a Reto Rádión. TV + SztárokOrigoMegszólalt a szakításról Osvárt Andrea: ezért nincs már együtt olasz szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180814-megszolalt-a-szakitasrol-osvart-andrea-ezert-nincs-mar-egyutt-olasz-szerelmevel.htmlNemrégiben még a családalapítást tervezték, Osvárt Andrea azt nyilatkozta, megtalálta a férfit, akit keresett. Tegnap azonban bombaként robbant a hír, hogy szakítottak: a külföldön is elismert magyar színésznő és Roberto szerelme véget ért.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoUltimátumot adott barátainak Harry herceg: senki nem fecseghethttp://www.life.hu/sztarok/20180813-ultimatumot-adott-baratainak-harry-herceg-senki-nem-fecseghet.htmlHarry herceg nem szeretné, ha a média folyton a házasságáról beszélne, ezért gondoskodik arról, hogy semmilyen belső információ ne szivárogjon ki a palotából. TV + Sztárok--Ricky Martin kidolgozott felsőtestet villantott a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-ricky-martin-kidolgozott-felsotestet-villantott-a-strandon.htmlStrandolni indult a hőségben a népszerű énekes, Ricky Martin. A parton természetesen csak egy fürdőnadrágot viselt, így látni engedte tökéletesen kidolgozott testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.