Jakupcsek Gabriellát kirúgása változtatta meg

Forrás: Mtl -
ATV kirúgás Jakupcsek Gabriella változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella élete legnagyobb törése volt, amikor menesztették a közmédiától. A műsorvezetőnek mára azonban sikerült levonnia a tanulságokat és tapasztalásokat a történtekből: teljesen megváltoztatta őt ez az esemény.

Jakupcsek Gabriellától váratlanul megvált a közmédia három évvel ezelőtt, azóta pedig csak vendégként lehetett látni egy-egy csatornán. Hamarosan viszont az ATV-n jelentkezik napi beszélgetős műsorral, amelyben megmutathatja új oldalát. A műsorvezető ugyanis megváltozott, méghozzá éppen a kirúgása miatt: bátrabb, mint valaha.

Jakupcsek Gabriellát megváltoztatta a kirúgása Forrás: Mtl

"Már nincs kényszer rajtam, jó csapatot és értelmes feladatot keresek. Nagy bátorságot kaptam 2015. december 21-én. Bátorságot és önállóságot adtak a kirúgásommal. Hálás vagyok, mert kimozdítottak a komfortzónámból, felnyitották a szemem, ám azért nem, ahogyan tették. Az tisztességtelen volt" - mondta a Blikknek Jakupcsek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.