Bűnügyi helyszíneken vagy egyszerű halálesetek után takarít a kétgyermekes anyuka: beszámolt a legdurvább esetéről.

A kétgyermekes anyuka, Brea Marshall sikeres vállalkozást épített fel, hiszen olyan munkát végez, amelyet nem sokan csinálnak szívesen: elhunytak után takarít fel bűnügyi helyszíneken, vagy szimpla haláleseteket követően. „Soha nem tudhatod, hogy nagy feladat lesz-e a takarítás, vagy egyszerű" – mondta az anya, aki hivatalos szervekkel működik együtt. Lehet egyszerű tisztítás egy kis vérrel, vagy egy olyan halott, akinek teste már hetek óta bomlik nedves időben" – számolt be a nő, aki az eddigi legdurvább esetét is megosztotta.

Halottak után takarít a kétgyermekes anya - Képünk illusztráció"Forrás: Shutterstock "

„A legmelegebb időszakban több mint négy hét telt el, mire felfedezték a holttestet, egy idős bácsi volt. A szomszédok már panaszkodtak a szag miatt, mire végül valaki berúgta az ajtaját. Soha életemben nem éreztem még ilyen szagot, a legtöbb ember nem is tudja, mi történik a testtel halál után" – mondta a nő, aki csapatával együtt több mint két hét alatt végzett a takarítással ennél az esetnél. Fizikailag és lelkileg is nagyon megterhelő egy ilyen munka, ráadásul nehezen lehet tervezni, hiszen bármikor jöhet a hívás egy újabb halálesetről. Azokon a helyeken, ahol ő dolgozik, az öngyilkosság a leggyakoribb - írja a Daily Mail.

Ez történik az emberi testtel a halál után (18+)

Talán nincs is olyan ember, akit ne érdekelne, mi történik a testünkkel halálunk után. Most eláruljuk! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!