Meghan Markle hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba látogat, édesapja pedig reménykedve várja, hogy újra magához ölelhesse lányát.

Thomas Markle az utóbbi időben folyton amiatt panaszkodott a sajtónak, hogy a királyi család mennyire rosszul bánik vele. Most pedig újra kifakadt, mint mondja, rettenetesen hiányzik neki a lánya.

Csak még egyszer a karomban akarom tartani és elmondani neki, hogy mindig szeretni fogom" – idézi a férfi szavait a DailyStar.

Thomas Markle már mindent megbántForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

A hírek szerint a hercegi pár hamarosan elutazik az Amerikai Egyesült Államokba, így talán lesz rá lehetőség, hogy apa és lánya találkozzon és egyúttal rendezze a viszonyát.

Thomas mindent megbánt, szemtől szemben akar tőlük bocsánatot kérni. Szeretné már magához ölelni a lányát és elmondani neki, mennyire büszke rá. Imádkozik azért, hogy sikerüljön végre egy privát találkozót összehozni velük. Úgy érzi, ez az utolsó esély arra, hogy rendezzék viszonyukat, különben örökre elveszíti Meghant. Már 74 éves és szeretne boldogan és békében élni utolsó éveiben" – mesélte egy közeli ismerős.