Michael Jackson mégis él? Nagy bejelentésre készül a stylistja

Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur -
halál Michael Jackson stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok Michael Jackson rajongó hisz abban, hogy a pop királya életben van. A hívők elméletét most megerősítette a pop királyának stylistja, aki nagy bejelentést ígér. 

Sokan nem hisznek abban, hogy Michael Jackson meghalt kilenc évvel ezelőtt. Több összeesküvés-elmélet is született azzal kapcsolatban, hogy igazából mi történt a pop királyával, sőt halála óta többen is látni vélték őt... Az ebben hívőknek kedvez Michael Jackson stylistjának kiírása, aki jó hírt ígér a rajongóknak, olyasmit, amit még a család sem tud, csak ők.

Michael Jackson mégis él? Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

néhány hónap múlva, vagy legkésőbb az év végén nagyon jó hírek érkeznek.

Daily Star

Szacsvay László: "Szörnyen vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20180827-szacsvay-laszlo-szornyen-vagyok.htmlSzékhelyi József vasárnapi temetésén többek közt Szacsvay László is beszédet tartott. Mint ismeretes, a Nemzet Színésze megküzdött a prosztatarákkal, és most a Life.hu-nak elmondta, neki mi segített a szörnyű betegség leküzdésében. A színész azt is elmondta, hogy van most.TV + Sztárok--Székhelyi József lánya vallott a színész utolsó napjairól: nem kért morfiumothttp://www.life.hu/sztarok/20180827-szekhelyi-jozsef-lanya-vallott-a-szinesz-utolso-napjairol-nem-kert-morfiumot.htmlSzékhelyi József szerdán hunyt el, kemény küzdelmet vívott a rákkal. A színész múlt hét végén került kórházba, és a családja tudta, hogy ez az elengedés hete lesz.TV + SztárokCsősz Boglárka milliós ékszer vitt ajándékba Luxus Vivi esküvőjére: elámult mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180826-csosz-boglarka-millios-ekszer-vitt-ajandekba-luxus-vivi-eskuvojere-elamult-mindenki.htmlCsősz Boglárka meglepte Vasvári Vivient: esküvőjére egy méregdrága ajándékot vitt. TV + SztárokOrigoHódi Pamela már a nyilvánosság előtt is vállalja szerelmét: szerelmes fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-hodi-pamela-mar-a-nyilvanossag-elott-is-vallalja-szerelmet-szerelmes-foto.htmlHódi Pamela, tanulva Berki Krisztiánnal való kapcsolatából, nem mutogatja a nyilvánosság előtt szerelmét, Tóth Bence focistát. Ezért is annyira meglepő legutóbbi fotója. TV + SztárokOrigoDopeman élő videóadásban mondta el véleményét a Majka és Curtis balhérólhttp://www.life.hu/sztarok/20180826-dopeman-elo-videoadasban-mondta-el-velemenyet-majka-es-curtis-balherol.htmlDopeman élő videójában mondta el véleményét Majka és Curtis szakmai szakításáról. Nem kímélte az ózdi hőst.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVerekedés tört ki Curtis szlovákiai koncertjén: a rapper a színpadról csitította a dulakodókathttp://www.life.hu/sztarok/20180826-verekedes-tort-ki-curtis-szlovakiai-koncertjen-a-rapper-a-szinpadrol-csititotta-a-dulakodokat.htmlCurtis, ahogy azt a Life.hu is megírta, Majka nélküli első koncertjét egy szlovák településen adta a hétvégén. Bár az idő és az időpont nem kedvezett a bulinak és csak kevesen jelentek meg, jó hangulatúra sikerült az este, egy apró verekedést kivéve. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.