A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy nehéz nap elé néz, nagy fájdalmai vannak. Nem tudni, mi történt a kétgyermekes édesanyával. 

"Egy számomra nehéz nap előtt állok, nagyon szomorú vagyok" - írta Insta-storyba feltöltött fotójához Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. A következő képen pedig már azt írta, hogy ha eljön az ideje, beszél probélmájáról, ám a fájdalom, amit érez, elviselhetetlen.

Vivien néhány hónappal ezelőtt adott életet második gyermekének, majd egybekeltek párjával, Fecsóval. Eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben megy a luxusfeleség életében, reméljük, hogy hamarosan átvészeli a nehéz időszakot. 

Vasvári Vivien nehéz nap előtt állForrás: Instagram/Vasvári Vivien

 

Nagy fájdalmai vannakForrás: Instagram/Vasvári Vivien

Később, a fenti fotók eltávolítása után megint posztolt, akkor azt írta, megbánta, hogy beszámolt fájdalmáról, az ő élete sem más, mint a rajongóié. Elmondása szerint nagyon szomorú, nem tudja, hogyan fogja a történteket feldolgozni. Idővel biztosan képes lesz majd írni arról, ami történt, de most nagyon nehéz neki.

Reméljük, mielőbb rendben lesz megint minden!