Demcsák Zsuzsa elárulta, mi a perverziója

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa TV2 MasterChef VIP perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megannyi sztár mellett vett részt versenyzőként a TV2 új műsora, MasterChef VIP forgatásán, de hogy hogyan szerepelt, az csak a következő hetekben fog majd kiderülni. Annyit azért elárult a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, hogy ő otthonosan mozog a konyhában, még egy furcsa perverziója is a főzéshez kötődik.

Baukó Éva kiakadt: nekiment a TV2-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-bauko-eva-kiakadt-nekiment-a-tv2nek.htmlBaukó Éva közösségi oldalán akadt ki: szerinte bűnözőkkel indítja őszi műsorát a TV2.TV + SztárokOrigoPintér Tibor és fiatal kedvese, Frida egyre többet veszekszenek - nem jönnek ki túl jól egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180828-pinter-tibor-es-fiatal-kedvese-frida-egyre-tobbet-veszekszenek.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Frida a bajai István a király előadására érkezett együtt, ám láthatóan hatalmas volt a feszültség köztük.TV + SztárokOrigoSingh Viki őszintén beszélt gátlásairól és szüzessége elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-singh-viki-oszinten-beszelt-gatlasairol-es-szuzessege-elveszteserol.htmlÉdesapja szigorú elvei miatt rendkívül gátlásos volt Singh Viki énekesnő, aki most már meg meri élni nőiességét. Arról is beszélt, hogy titkolta apja elől szüzessége elvesztését. TV + SztárokOrigoMarjai Judit egykori modell lecsófőzés közben villantott hatalmas keblekethttp://www.life.hu/sztarok/20180827-marjai-judit-egykori-modell-lecsofozes-kozben-villantott-hatalmas-kebleket.htmlMelltartóban villantotta meg formás kebeleit az egykori modell, fotós, Marjai Judit. Ezzel mutatta be, hogy épp a befőzés közepén tart, lecsót készít. TV + SztárokOrigoIlyen gyönyörű nő vált Janza Kata és Pintér Tibor lányából, Jankábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180827-ilyen-gyonyoru-no-valt-janza-kata-es-pinter-tibor-lanyabol-jankabol.html20 éves gyönyörű nővé érett Janza Kata és Pintér Tibor közös gyermeke, Janka. TV + Sztárok--Sváby András nagypapa lett, kutyája kölyköknek adott életethttp://www.life.hu/sztarok/20180827-svaby-andras-nagypapa-lett-kutyaja-kolykoknek-adott-eletet.htmlAranyos kis tappancsok fotójával jelentette be a hírt Sváby András, hogy kutyakölykök nagypapája lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.