Úgy gondolta, kanapéjában lakik az ördög, ezért felgyújtotta

gyújtogatás kanapé ördög USA ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg volt róla győződve a Louisianában élő JoLynn Winn, hogy maga az ördög lakik a kanapéjában. Úgy gondolta, kiűzésének az a legjobb módja, ha felgyújtja a bútordarabot, ám eloltani már nem tudta. 

Az ördög költözött a kanapéja belsejébe - gondolta a Louisianában élő 53 éves JoLynn Winn. Nyilván nem akart a gonosszal együtt élni, ám az ördögűzésnez nem papot hívott, hanem úgy gondolta, saját maga vet véget a kanapé megszállásának.

Lakástűz lett az ördögűzésből (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Pénteken felgyújtotta a bútordarabot, ám a tüzet nem tudta idejében megfékezni. Ki kellett hívni a tűzoltókat, akiknek Winn elmondta, nincs ok aggodalomra, hiszen csak egy kicsit félresikerült az ördögűzés. A nőt Livingston Parish Börtönbe szállították és gyújtogatás miatt indítottak ellene eljárást - írja a The Sun.

Fizetése százszorosát kapta egy dolgozó Ausztráliában, nem mindennapi dolgot tett velehttp://www.life.hu/news/20180829-fizetese-szazszorosat-kapta-egy-dolgozo-ausztraliaban-nem-mindennapi-dolgot-tett-vele.htmlAdatbeviteli hiba miatt fizetése százszorosát utalták egy Észak-Ausztráliában élő dolgozónak. A férfi hihetetlen dolgot tett, visszautalta az összeget, ami 4 heti utánajárásába került. News--Eva Rezesová szabadult, megszólalt áldozata egyik rokonahttp://www.life.hu/news/20180829-eva-rezesova-szabadult-megszolalt-aldozata-egyik-rokona.htmlBüntetése kétharmadánál feltételesen szabadult a halálos közúti balesetet okozó szlovák milliomosnő, Eva Rezesová. Most megszólalt egyik áldozatának hozzátartozója. NewsEgyetemre készült a 19 éves lányt, akit egy pótkerék zúzott össze az M1-esenhttp://www.life.hu/news/20180829-egyetemre-keszult-a-19-eves-lanyt-akit-egy-potkerek-zuzott-ossze-az-m1esen.htmlSzerelme mellett utazott az a 19 éves fiatal lány, akit egy kamion pótkereke zúzott halálra az M1-es autópályán. A lány egy rokona megszólalt a tragédia kapcsán. News--Már tudjuk, meddig tart a jó idő: eső érkezik viharos széllelhttp://www.life.hu/news/20180829-mar-tudjuk-meddig-tart-a-jo-ido-eso-erkezik-viharos-szellel-idojaras.htmlA lehűlés után ismét a napos, kellemes nyái időnek örülhetünk, azonban ez nem lesz sokáig így. Már csak két napunk maradt.News--Homofób zaklatások miatt öngyilkos lett egy 9 éves denveri kisfiúhttp://www.life.hu/news/20180828-homofob-zaklatasok-miatt-ongyilkos-lett-egy-9-eves-denveri-kisfiu.htmlA denveri Coloradóban öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú, miután homofób támadások áldozatává vált az iskolában. NewsOrigoNégy méteres szörnyet, óriási kalmárt sodort a partra az áramlat: búvárok találtak a tetemére - fotóhttp://www.life.hu/news/20180828-negy-meteres-szornyet-sodort-a-partra-az-aramlat-buvarok-talaltak-a-tetemere-foto.html4,5 méter hosszú óriáskalmárt sodort a partra a víz, amire búvárok találtak rá az új-zélandi Wellington közelében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.