Demcsák Zsuzsa ugyan gyakran főz, teljesítménye mégsem volt elegendő a MAsterChef VIP műsorában. Alig tért vissza a képernyőre, máris távozott. 

Demcsák Zsuzsa minden igyekezetét bevetette, hogy bizonyítson a TV2 új műsorában, és nem is számított tapasztalatlannak a konyhában, hiszen gyermekeire rendszeresen főz. Tudását azonban nem tudta kamatoztatni a műsorban, így másodikként kiesett a versenyből. Elárulta, szerinte mi volt a baj. 

Demcsák Zsuzsa másodikként távozott"Forrás: instagram.com/zsdemcsak "

"Alapvetően én egy kényelmes szakács vagyok. Nem szeretem elsietni a dolgokat, itt viszont kötött volt az idő, ami nagyon zavaró tud lenni. A másik pedig, hogy olyan szinten fel van szerelve a TV2 konyhája, hogy nehezen lehet kiigazodni rajta. Én a hagyományos konyhai felszereléshez vagyok szokva. Nagyon örültem ennek a két-három lehetőségnek is, mert nagyon sokat tanulhattam, és sok ötletet gyűjthettem be a séfektől. Én alapvetően a tradicionális konyhát képviselem. Otthon főként magyaros ételeket vagy halételeket szoktam főzni a gyerekeknek az ő szájízük szerint. A legnagyobb elismerést tőlük kapom a főztjeimre. Én magam keveset eszem, és akkor is főként zöldségeket" - mondta a Borsnak.