Sáfrány Emese, azaz Aleska elképesztően szexi videót töltött fel

szexi videó test Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videókat tölt fel magáról közösségi oldalára Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hihetetlen mozdulatokra képes tetével, melyet minden bizonnyal férfi rajongói is örömmel nézegetnek. 

Mintha a levegőben lebegve létezne Sáfrány Emese, azaz Aleska. Közösségi oldalára hihetetlen videókat tölt fel, szinte elképesztő, hogy mire képes testével, mindez pedig igazán könnyűnek tűnik. Természetesen nem az.

Szédítő, ahogyban pörög a levegőben, ám nemcsak ámulatba ejtő, hanem megdöbbentően szexi is. Férfi rajongói bizonyára igencsak hálásak a képekért, videókért.

Egy jó kis dupla előre bukfenc a kockán ;) #aerialcube #aleskaaerial www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Ma egy kis #hammock ... szeptembertől csoportos órákon is ki lehet próbálni www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Hosszú Katinka és Dudás Dániel újra együtt van: megszólalt egy ismerőshttp://www.life.hu/sztarok/20180830-hosszu-katinka-es-dudas-daniel-ujra-egyutt-van-megszolalt-egy-ismeros.htmlHosszú Katinka a közelmúltban nyerte meg Európa-bajnoki címét, így szakmailag ismét a nyeregben érezheti magát az Iron Lady. Ám úgy néz ki, karrierje mellett a szerelemben is sikerült révbe érnie...TV + SztárokOrigoNovák Éva karaktere visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180830-novak-eva-karaktere-visszater-a-baratok-koztbe.htmlAz RTL Klub nagy meglepetéseket tartogat a Barátok közt rajongóinak! Több régi szereplő is visszatér, köztük Novák Éva. TV + Sztárok--Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni estek ki elsőként a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-delhusa-gjon-es-parja-molnar-fanni-estek-ki-elsokent-a-nyero-parosbol.htmlAhogy telnek a napok, úgy fogyatkoznak a nyerő párosok az RTL Klub műsorában. A szereplők elsőként Delhusa Gjont és Fannit szavazták ki a versenyből. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa másodikként esett ki a MasterChef VIP-bőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-demcsak-zsuzsa-masodikkent-esett-ki-a-masterchef-vipbol.htmlDemcsák Zsuzsa ugyan gyakran főz, teljesítménye mégsem volt elegendő a MAsterChef VIP műsorában. Alig tért vissza a képernyőre, máris távozott. TV + SztárokOrigoCurtis a jogdíjakból sok pénzt keres majd otthon ülve ishttp://www.life.hu/sztarok/20180830-curtis-a-jogdijakbol-sok-penzt-keres-majd-otthon-ulve-is.htmlMajka és Curtis nem lép együtt többet színpadra, ami azt jelenti, hogy Széki Attila komoly bevételtől esik el, de mégsem kell annyira aggódnia. A jogdíjak után szép összeg folyik majd be a számlájára úgy, hogy meg sem kellett mozdulnia. TV + SztárokOrigoGáspár Bea élő bejelentkezésében mesélte el: hitegette majd átverte őt az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-gaspar-bea-elo-bejelentkezeseben-meselte-el-hitegette-majd-atverte-ot-az-rtl-klub.htmlGáspár Bea a Konyhafőnök előző évadában zsűriként is szerepelt, miután az első szériát megnyerte. A műsor után biztosították a sztármamit, hogy a következő forgatáson is számítanak rá, nem így lett...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.