Újra visszatér a képernyőre Molnár Andi

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Molnár Andi műsorvezető visszatérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel újra képernyőre kerül Molnár Andi: a csinos műsorvezető tovább folytatja műsorát.

Ősztől újra láthatják a tévénézők Molnár Andit, a csinos műsorvezetőnek ugyanis a nyári szünet után újraindul Édesítő című műsora az RTL Klubon. Kiderült, nyáron volt ideje egy kicsit lazítani a családjával, de már nagyon várta, hogy újra dolgozhasson.

Eleinte kicsit nehezen rázódtam vissza, a korai kelés nem ment könnyen, de már nagyon hiányzott a munka, a stáb és a forgatás" – mesélte a Blikknek.

Molnár Andi szeptembertől újra látható lesz Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Molnár Andi elárulta, az első adás felvétele korántsem nem ment zökkenőmentesen.

Az első adásban Ganxsta Zolee lesz a vendégünk, akit egy speciális autós, úgynevezett hot rod túrára vittünk el. Zolee-val azonban semmi sem úgy történt, ahogy elterveztük. Ő egy nagyon laza pasi, aki nem szereti, ha korlátok közé van szorítva. Így rögtön az elején leszögezte, hogy nem vesz fel bukósisakot, elmondása szerint ő különálló állam, külön törvényekkel."

Tangás bikiniben mutatta meg alakját Gáspár Laci párja, Niki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-tangas-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-gaspar-laci-parja-niki.htmlGáspár Laci párja is nekivetkőzött a Nyerő páros villájában: tangás fürdőruhában villantotta meg alakját. TV + SztárokOrigoKapás Boglárka nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-kapas-boglarka-nagyon-dogos-bikiniben.htmlKapás Boglárka megmutatta huncut oldalát a követőinek: ilyen dögös bikiniben. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVajna Tímeát megcsípte egy medúza, férje lepisilte, csillapította fájdalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180830-vajna-timeat-megcsipte-egy-meduza-ferje-lepisilte-csillapitotta-fajdalmat.htmlIbizán pihen Vajna Tímea és férje, Andy Vajna. Tímeával azonban történt egy kis baleset, megcsípte egy medúza. Hogy csillapítsa fájdalmát, hagyományos módszert alkalmaztak: férje lepisilte. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, azaz Aleska elképesztően szexi videót töltött felhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-safrany-emese-azaz-aleska-elkepesztoen-szexi-videot-toltott-fel.htmlNem mindennapi videókat tölt fel magáról közösségi oldalára Sáfrány Emese, azaz Aleska. Hihetetlen mozdulatokra képes tetével, melyet minden bizonnyal férfi rajongói is örömmel nézegetnek. TV + SztárokOrigoPachmann Péter őszintén vallott harmadik válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180830-pachmann-peter-oszinten-vallott-harmadik-valasarol-hazassag.htmlVéget ért Pachmann Péter harmadik házassága. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKatalin hercegné női ivóklubot alapított az egyetemenhttp://www.life.hu/sztarok/20180829-katalin-hercegne-noi-ivoklubot-alapitott-az-egyetemen.htmlKatalin hercegné igazi feministaként viselkedett az egyetemen: ivóklubot alapított a nők számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.