Tápai Szabina a közösségi oldalán fakadt ki: épp kisfiával utazott autóval, amikor egy őrült sofőr csaknem életveszélybe sodorta őket.

Tápai Szabina elképesztő történetet osztott meg követőivel a közösségi oldalán. Elmesélte, hogy a napokban épp autóban ült kisfiával, Benivel, amikor egy őrült autós csaknem életveszélyes helyzetbe sodorta őket.

Tegnap fél 6-6 körül jöttem hazafele a Szentendrei úton Benivel! Már az egyik lámpánál nagyon siettetett volna az úriember, de ami utána történt! A lámpánál állt egy autó, mögötte egy motoros majd én és utánam az idegbeteg úriember! Amikor zöldre váltott a lámpa a sor elindult, de ő már dudált! Nyilván ilyen időben maradjunk annyiban, van forgalom ezen az útszakaszon! Kérdezem én, minek kell egy másodperc után a dudához nyúlni? Úriember gondolta majd balról kielőz, de az a sáv lassabban ment így beszorult! Én soroltam ki a jobb oldalra kanyarodó sávba, amikor is visszajött mögém és jobbról majdnem nekünk jött, ha nem rántom vissza a kormányt!" – írta a sztáranyuka.

A teljes bejegyzést ide kattintva éred el!

Tápai Szabina nagyon kiakadtForrás: Instagram/Tápai Szabina