Zalatnay Sarolta szeretné, ha Tóth Gabi játszaná a főszerepet életrajzi ihletésű filmjében.

Zalatnay Sarolta régóta gondolkodik rajta, hogy érdemes lenne filmet készíteni az életéből. Az énekesnő már azt is tudja, ki játszaná a főszerepet.

Már jó ideje összeállt a forgatókönyv a fejemben, sőt, már többször majdnem el is indult a dolog, csak mindig valami anyagi nehézségbe ütköztem. Segítséget nem kértem, mert bár valahol a zsigereimben érzem, hogy ebből csak jó sülhet ki, eddig féltem az elutasítástól. Nagyon nehezen dolgoznám fel. De most valahogy átlendültem, nagyon elhatároztam magam, és remélem, a fordulat is bekövetkezik. Sokat gondolkodtam már a színésznő személyén, aki engem alakítana, de ugye, ide hang is kell. No, meg lendület, ami bennem volt épp elég, sőt, van a mai napig is. Gondolkodtam azon is, ki az, aki külsőben is jó lenne, és leginkább Tóth Gabit tudnám elképzelni a szerepben" – nyilatkozta a Borsnak.

Zalatnay Sarolta Tóth Gabit tekinti utódánakForrás: Fem3

A lap megkereste Tóth Gabit is, aki nagyon megtisztelőnek érzi, hogy Cini rá gondolt.

Bevallom, meglepett a kérdés, mert nem tudtam Cini filmtervéről, de nagyon megtisztelőnek találom, hogy rám gondolt, és bennem bízna meg annyira, bennem látja a lehetőséget, hogy a filmvásznon az ő különleges karakterét megjelenítsem. Kisfilmben, színdarabokban szerepeltem már, de ez hatalmas feladat lenne. Biztos vagyok benne, hogyha úgy alakul, és elvállalom, minden tudásommal, tehetségemmel és erőmmel azon lennék, hogy hitelesen alakítsam Cinit, hiszen ő a popszakma egyik legendás énekesnője."

Tóth Gabi nagy megtiszteltetésnek veszi a kéréstForrás: instagram.com/tothgabi