Ganxsta Zolee koncertjére Majkát és Curtist is meghívták

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a kenyértörés előtt úgy volt, hogy vendégként Majka és Curtis is színpadra lépnek a Kartel nagyszabású buliján a Budapest Parkban szeptember végén. Most úgy fest a dolog, hogy a régi plakáton Majka & Curtis neve az első a Kartel vendégeinek sorában, az újról utóbbiét már törölték.

"Nekem senki sem szólt, hogy Curtis mégsem lehet a vendégünk, de nem verem ki a balhét. Jobb a békesség. Úgysem tudok mit csinálni" - nyilatkozta a Blikknek Zolee, és hozzátette, még soha nem volt ilyen helyzetben. "Mindkettőjüket továbbra is a barátomnak tekintem: Curtist ugyanúgy, mint Majkát" - jelentette ki.

"Alapelvem, hogy a zenészek ne a problémáikkal, hanem a dalaikkal lépjenek a közönségük elé. A személyes ellentéteket a színfalak mögött kell megtárgyalni, de ennél jobban nem akarok belemenni" - mondta Zolee a kialakult helyzetről.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nyerő páros: Kefir és Mariann összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nyero-paros-kefir-es-parja-mariann-osszevesztek.htmlMíg a többiek a kertben buliztak, Kefirék összebalhéztak Mariannal az RTL Klub Nyerő párosában. A lány még azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és inkább hazamegy.TV + SztárokOrigoEgyre soványabb Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-egyre-sovanyabb-cinthya-dictator-aggodnak-erte.htmlSosem pluszkilóiról volt híres Cinthya Dictator, de most - úgy tűnik - minden eddiginél vékonyabb. Rajongói közül sokan odavannak a lány testalkatáért, mások azonban aggódnak érte, féltik, nehogy megbetegedjen. Mutatjuk Cinthy legújabb Insta-fotóit: TV + SztárokOrigoÍgy mulat követőivel táborukban Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-igy-mulat-kovetoivel-taborukban-rubint-reka-alakreform.htmlTáborozni vitte követőit Rubint Réka. A programok természetesen nem csak edzésekből állnak, hanem Réka Facebookon megosztott videói és képei tanúságai szerint imádják a starndot és az esti buli sem maradhat el. TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózta várandós feleségét, Mankert Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20180819-fehernemuben-fotozta-varandos-feleseget-mankert-kasza-tibi.htmlOdavannak a követők Darai Andrea pocakjáért. A kismama valóban gyönyörű, a rajongók egy része azonban nem érti, miért nem árulja el Manker, mikor jön a baba. Ebből egy kis szóváltás is kerekedett az Instagramon. TV + SztárokOrigoNem volt felhőtlen Diana hercegnő és az édesanyja kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nem-volt-felhotlen-diana-hercegno-es-az-edesanyja-frances-shand-kydd-kapcsolata.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja Paul Burrell nemrég sokkoló részletet fedett fel Diana és az édesanyja, Frances Shand Kydd viszonyáról.TV + Sztárok--Szakított terhes barátnőjével VV Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20180818-szakitott-terhes-baratnojevel-vv-tivy-celeb.htmlSzakított öt hónapos terhes barátnőjével VV Tivy. A celeb és barátnője, Gina 2 évig voltak együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.