Sokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale.

Lady Gaga

Lady GagaForrás: NORTHFOTO

Az énekesnő személyi asszisztense olyan dolgokról számolt be, amelyet senki nem szívesen vállalna: Lady Gaga teljesen kisajátította Jennifer O'Neillt. A nap 24 órájában rendelkezésre kellett állni, az énekesnővel egy ágyban aludni, ugyanis Gaga félt egyedül. Az asszisztens nem tudott kapcsolatot tartani a családjával, a barátaival és persze a nemi életre sem maradt ideje, de még a zuhanyzást sem bonyolíthatta le egymaga...

Naomi Campbell

Naomi CampbellForrás: AFP

A szupermodell nem türelméről vagy kedves személyiségéről híres, és bizony a személyi asszisztensének sem álom a munkája. Az egykori alkalmazottja, Amie Castaldo egyenesen azt állította, hogy el kellett menekülnie a modelltől az állandó terror miatt. Az asszisztens arról is vallott, hogy Naomi fizikailag is bántalmazta őt, és folyamatosan megalázta nyilvánosan.

Angelina Jolie

Angelina JolieForrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A színésznő egykori asszisztense szörnyű dolgokat állított Angelina Jolie-ról, amelyet senki nem nézne szívesen el egy munkaadójának sem hiába nagy sztár az illető. Az alkalmazott állítása szerint a színésznő komoly alkoholproblémákkal küzdött, a gyermekeit pedig a hálószobájukba zárta, ha inni támadt kedve. Az asszisztensnek ráadásul kötelező volt megnézi Angelina összes filmjét. Nem csoda, hogy nem bírta sokáig a munkát a színésznőnél.

Mariah Carey

Mariah Carey"Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin "

Az énekesnő nem csak a színpadon viselkedik dívaként, hanem a kulisszák mögött is, így a személyi asszisztensének lenni sem móka és kacagás. Mariah Carey egyik volt alkalmazottja sokszor elsírta magát a stressz miatt, főként, ha nem tudta véghezvinni maradéktalanul az énekesnő kéréseit, bár sírnia és randiznia sem volt szabad.

Christian Bale

Christian BaleForrás: AFP/Chris Delmas

Az egykori Batman elképesztő elvárásokat követelt személyi asszisztensétől, aki később ki is tálalt ezekről a furcsa feladatokról. A színészt személyisége miatt eleve nehéz volt elviselni, de a kérései sem voltak mindennapiak: asszisztensének még Christian hónalját is meg kellett szagolnia.