Mary McCarthy gyűrű nélküli kezével mutatja meg, hogy eljegyzés nélkül is boldog

eljegyzés Mary McCarthy kéz kézfej Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett Mary McCarthy-nak azokból a közösségi oldalakra feltöltött fotókból, melyeken a lányok eljegyzéséri gyűrűs kezükkel tudatják a világgal: bekötik a fejüket. Mary ezért gyűrű nélküli kezét örökíti meg különböző élethelyzetekben.

A 30 éves író és színésznő Mary McCarthy megelégelte a közösségi médiában terjedő képeket, amelyeken lányok az ujjukra húzott gyűrűvel jelentik be ismerőseiknek: eljegyezték őket. Úgy érezte, a legtöbb ember úgy gondolja, csak ezután lehet teljes az élete, éppen ezért úgy döntött, ő gyűrű nélküli kezét mutatja meg különböző élethelyzetekben - írja a Fox News.

Not engaged, azaz Nem eljegyzett nevű Instagram-oldalát 2016-ban hozta létre, ahová a következő szöveget írta: "Sziasztok! Nem vagyok eljegyezve, de jól vagyok, ígérem. Kövessétek az én és a gyűrű nélküli bal kezem kalandajit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.