Meglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallott

terápia meglepetés rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak.

Kriszta, Curtis szerelme úgy gondolta, egy kis időre kiszakítja szerelmét ebből a helyzetből és a születésnapjára egy meglepetés utat szervezett neki.

Megkaptam az idei első és egyben legmenőbb ajándékot a születésnapomra ❤️ ✈️ Köszönöm szerelmem @krisztike.09.26

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Fantasztikus út volt, minden szuperül sikerült. Nagyon jó meglepetést talált ki Kriszta. Remekül éreztük magunkat, vásárolgattunk, sokat ettünk, pihentünk. Tökéletes születésnapi ajándék, nagyon jó volt a szerelmemmel lenni. Azt direkt nem mondtuk el sehol, hová utaztunk, mert ez csak ránk tartozik - mesélte Curtis a Blikknek.

Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoEzek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Diplomás nő lesz Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-diplomas-no-lesz-gaspar-evelin-buszke-nagyszuleivel-fotoztak.htmlBüszke az egész Gáspár család Evelinre, hiszen nemsokára a kezébe foghatja a diplomáját. TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázst villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-hatalmas-dekoltazst-villantott-sarka-kata-az-instagramon.htmlFriss, merész fotóval örvendeztette meg a férfiakat Instagramján Sarka Kata. TV + SztárokOrigoA hajókapitány szerint a férje ölte meg Natalie Wood színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-a-hajokapitany-szerint-ferje-richard-wagner-olte-meg-natalie-wood-szinesznot.htmlMegoldódhat Natalie Wood színésznő halálnak rejtélye: egyre több jel utal arra, hogy a férje lökte ki őt a hajóból azon a bizonyos éjszakán. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Kefir és Mariann összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-nyero-paros-kefir-es-parja-mariann-osszevesztek.htmlMíg a többiek a kertben buliztak, Kefirék összebalhéztak Mariannal az RTL Klub Nyerő párosában. A lány még azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és inkább hazamegy.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.