Brad Pitt teljesen belezúgott Margot Robbie-ba

Brad Pitt forgatás szerelem Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a közös forgatás során belezúgott kolléganőjébe, Margot Robbie-ba Brad Pitt. Csupán az a probléma, hogy a színésznő boldog házasságban él férjével...

Az International Business Times azt írja, Brad Pitt és Margot Robbie az új Tarantino filmet forgatja és a színész a közös munka során igencsak belezúgott kolléganőjébe. Ezzel azonban az a probléma, hogy a színésznő nem viszonozza az érzéseit, ő ugyanis továbbra is a férjébe szerelmes.

Brad Pitt újra szerelmes, de hiába... Forrás: Getty Images

Margot odáig van a férjéért, Tomért. Még ha Brad be is próbálkozna, biztosan visszautasítaná őt. Persze Margot-nak is tetszik valamennyire kollégája, hiszen kinek ne tetszene... Szexinek és nagyon tehetségesnek tartja, de a nagyrabecsülésen kívül mást nem érez iránta. Nem tud rá úgy nézni, ahogyan a férjére. Még Brad sem veheti fel a versenyt Tommal" – nyilatkozta egy bennfentes.

Persze azért a férj is résen van: amióta kitudódott, hogy felesége nagyon tetszik Pittnek, gyakran ellátogat a forgatásokra, csak hogy mindent szemmel tarthasson.

Margot Robbie csak a férjét szereti Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama
Victoria Beckham vallott kapcsolatukról: reagált a válásról szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180904-victoria-beckham-vallott-kapcsolatukrol-reagalt-a-valasrol-szolo-pletykakra.htmlLegutóbb júniusban lehetett olvasni arról, hogy Victoria és David a válás szélére kerültek. A divattervező most kivételesen reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Bemutatjuk az ázsiai elit luxuséletét: így élnek ott a milliárdosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-bemutatjuk-az-azsiai-elit-luxuseletet-igy-elnek-ott-a-milliardosok.htmlLuxusnyaralások, magánrepülők, tervezői ruhák tömkelege: ilyen élet jutott az ázsiai milliárdosoknak, akik Instagram-oldalon szívesen nyújtanak betekintést mindennapjaikba. Íme, a legnépszerűbb gazdagok. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békénhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-weisz-fanni-uzent-edesanyjanak-kerte-hogy-hagyja-ot-beken.htmlWeisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. TV + Sztárok--Shauna Sexton modellt vádolják, mert Ben Affleck elvonóra került, megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180904-shauna-sexton-modellt-vadoljak-mert-ben-affleck-elvonora-kerult-megvedte-magat.htmlA playboy-modell, Shauna Sextonnal randevúzott az utóbbi időben Ben Affleck Oscar-díjas színész, akinek nemrégiben meg kellett kezdenie harmadik elvonókúráját alkoholfüggősége miatt. A közösségi médiában a modellt vádolták állapotáért, aki megvédte magát. TV + Sztárok--Hamarosan megjelenik Rékasi Károly fiának, Zsigmondnak az első verseskötetehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-hamarosan-megjelenik-rekasi-karoly-fianak-zsigmondnak-az-elso-verseskotete.htmlHamarosan verseskötete jelenik meg Rékasi Károly és Détár Enikő fiának, Zsigmondnak. TV + Sztárok--Görög Zita hosszú bejegyzésben összegezte az idei nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20180903-gorog-zita-hosszu-bejegyzesben-osszegezte-az-idei-nyarat.htmlGörög Zita egy hosszabb bejegyzésben emlékezett vissza az elmúlt hónapokra. Azt írja, ez volt élete legfurcsább nyara. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.