Rúdtáncosok vonaglottak az óvodai évnyitón

rúdtánc óvoda kirúgás szülők botrány évnyitó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúdtáncosok egy óvodai évnyitón? Elképzelni is nehéz, pedig Kínában a napokban ez valóban megtörtént.

Egy kínai kisvárosban épp óvodai évnyitó zajlott, amikor a szülők legnagyobb döbbenetére egyszer csak rúdtáncosok jelentek meg a színpadon.

El sem tudom képzelni, mégis mit gondolt az igazgató... Nem illendő ez a fajta tánc a gyerekek előtt" – idéz egy felháborodott szülőt a BBC.

A csatorna értesülése szerint az óvoda azóta elnézést kért a szülőktől, az igazgatót pedig azonnal elbocsátották.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
Gáspár Evelin megszerezte diplomáját: Győzike hihetetlenül büszkehttp://www.life.hu/sztarok/20180904-gaspar-evelin-megszerezte-diplomajat-gyozike-hihetetlenul-buszke.htmlGáspár Győzike hihetetlenül büszke kislányára, ugyanis Evelin diplomát szerzett: ő az első a családban. TV + SztárokOrigoEldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: nem erre számítottak a focirajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180904-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-nem-megy-a-videotonhoz.htmlTegnap éjfélre véglegessé vált a Videoton kerete az EL-meccsekre, de Dzsudzsák nem írt alá hozzájuk - írja a Borsonline. TV + Sztárok--Pirner Alma tűsarkúban, szűk ruhában pakol gyermeke utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-pirner-alma-tusarkuban-szuk-ruhaban-pakol-gyermekei-utan.htmlÓvodába ment Pirner Alma gyermeke. Az egzotikus tánc világbajnoka azt akarta megmutatni követőinek, hogy így már ő pakol a kicsi után, ám a kép nem sikerült túl életszerűre. TV + Sztárok--Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-felszedett-kiloi-miatt-tamadjak-a-kommentelok-a-varandos-kulcsar-edinat.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee koncertjén nem lép fel Majka & Curtis, csak az egyikükhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ganxsta-zolee-koncertjen-nem-lep-fel-majka-curtis-csak-az-egyikuk.htmlA Maka & Curtis duóval lépett volna fel Ganxsta Zolee a Budapest parkban. Ám dönteniük kellett, hogy melyik tagját választják a drogbotrány miatt szétszakadt zenakarnak. TV + SztárokOrigoA Videotonban folytathatja Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180903-a-videotonban-folytathatja-dzsudzsak-balazs.htmlLapértesülések szerint havi 20 millió forintért a Videotonhoz szerződik Dzsudzsák Balázs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.