VV Fanni alélt testét a gyilkossággal gyanúsított B. László egy bérelt autóba tette, ebben vérnyomokat is találtak a szakértők, mint kiderült, még a plafonon is. 

Novozánszki Fanni eltűnése és meggyilkolása körül még mindig sok a kérdés, de egyre több információ derül ki arról a bizonyos estéről. A Bors legfrissebb értesülései szerint például nagy mennyiségű vért találtak abban az autóban, melybe a vádlott VV Fannit szállította, és nem csak a hátsó ülésen, hanem a fejtámlákon és a plafonon is. A lap a gyanúsított korábbi védőjét és rokonát, dr. Brodmann Pétert kérdezte erről.

VV Fanni vére mindenhol ott volt a kocsibanForrás: Facebook/ VV Fanni

Igen, én is úgy tudom, hogy szétfröcskölve, mindenhol találtak vért az autóban, még a plafonon is. Ez egyféleképpen történhetett. Sterimob. Ez egy ilyen nagy nyomású kézi mosó, amivel az autókat mossák, és azzal tisztították ki azt a kocsit is, és akkor fröcsögött szét mindenhova" – mondta az ügyvéd. „Szakértői vélemény szerint ekkora mennyiségű vérveszteségnél helyváltoztatásra alkalmas az ember, tehát él. Egy véradásnál kétszer ennyit, 4-5 decit vesznek le, úgyhogy azok a találgatások, miszerint „elvérzett", „az autóban már nem élt" és társaik, egész egyszerűen nem igazak" – tette hozzá.

Előzetes letartóztatásban marad a VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy, B. László

Úgy tűnik, hogy a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László nem kerül ki a börtönből: meghosszabbították előzetes letartóztatását. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!