Bejelentést tettek a hatóságnál az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes miatt

Forrás: RTL Klub -
bejelentés NMHH Szenzációs négyes RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szenzációs négyes nem csak nem nyerte el a nézők tetszését, hanem egyenesen károsnak ítélte azt a Fiatal Családok Klubja: bejelentést tettek az NMHH-nál.

A Szenzációs négyes első adása finoman szólva sem nyerte el a nézők tetszését, szinte egy olyan produkció sem volt, amely pozitív kritikát kapott volna. „Szánalmas, nézhetetlen, gagyi műsor" – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a közönségtől a show Facebook-oldalán, és mint kiderült, az egyik produkció miatt még a hatóságnál is bejelentést tettek.

Ezzel a produkcióval volt a legnagyobb baj Forrás: RTL Klub
Sarka Kata és Hajdú Péter elváltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-sarka-kata-es-hajdu-peter-elvaltak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata több mint két éve ment tönkre, de a válást valamiért nem sikerült gyorsan elintézniük. Ha hihetünk azonban a legfrissebb értesüléseknek, nyár végére ezt is lezárták: a legnagyobb titokban elváltak. TV + SztárokOrigoNem Rékasi Károly volt a hibás balesetében: a színész elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-nem-rekasi-karoly-volt-a-hibas-baleseteben-a-szinesz-elsirta-magat.htmlRékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett több mint 3 évvel ezelőtt, az első fokú ítélet azonban csak most született meg: nem a színész a hibás. Rékasi annyira megkönnyebbült, hogy el is sírta magát. TV + Sztárok--Tóth Andi dekoltázsa takarítás közben is nagyon mély: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-toth-andi-dekoltazsa-takaritas-kozben-is-nagyon-mely.htmlTóth Andi nem rejtegeti idomait még akkor sem, amikor takarít: aprócska felsőben tisztítja a házat. TV + SztárokOrigoMegnősült a Tankcsapda frontembere, Lukács László: fiatal lányt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-megnosult-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo-fiatal-lanyt-vett-el.htmlAugusztus elején röppent fel a hír, hogy Lukács László, a Tankcsapda frontembere megnősül. A menyasszony kilétéről azóta sem lehetett semmit tudni, most viszont meg is mutatta újdonsült feleségét a zenész. TV + Sztárok--Látta, ahogy férje megüti Weisz Fannit: nyilatkozott a modell barátnője, Szabadi Diánahttp://www.life.hu/sztarok/20180906--latta-ahogy-ferje-meguti-weisz-fannit-nyilatkozott-a-modell-baratnoje-szabadi-diana.htmlTovább gyűrűzik a botrány Weisz Fanni körül. A modell a napokban üzent az édesanyjának, sőt találkoztak is, ahonnan Fanni elrohant. Most pedig a lány egykori barátnője tálalt ki a Borsnak.TV + SztárokOrigoVégre kiderült: ez a férfi Radics Gigi szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vegre-kiderult-ez-a-ferfi-radics-gigi-szerelme.htmlHónapok óta tudjuk, hogy Radics Gigi szerelmes, de eddig titkolta, hogy a ki a választottja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.