Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett több mint 3 évvel ezelőtt, az első fokú ítélet azonban csak most született meg: nem a színész a hibás. Rékasi annyira megkönnyebbült, hogy el is sírta magát. 

Több mint 3 évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Rékasi Károly motorjával. A színész életveszélyes állapotba került, és nagyon hosszú ideig tartott a gyógyulás. Többször műtötték lábát, ami soha nem lesz már olyan, amilyen volt. Az autós nem akarta elismerni vétkességét, így sokáig kellett várni az első fokú ítéletre, de most megszületett: az autó sofőrje, R. Miklós bűnös maradandó fogyatékosságot előidéző közúti baleset okozása miatt.

Nem Rékasi Károly a hibás évekkel ezelőtti balesetében"Fotó: Marton Szilvia/Origo "

"Nem szégyellem, elbőgtem magam, amikor hallottam, amit én három éve tudok. Nekem ez volt fontos, hogy más is kimondja, nem én szúrtam el. Amikor zokogni kezdtem, az azért volt, mert piszkosul jó érzés azt hallani, hogy Rékasi, nem te cseszted el az életedet! Nem én csesztem el, hanem valaki más avatkozott bele. A baleset előtt nagyon jó életem volt, k*rva jó életem, aminek egy pillanat alatt lett vége. Az első dolgom lesz, ha kimegyek innen, hogy felhívjam a kedvesemet, Gerdát. Végre szabadabb a lelkem, és bár tudom, hogy mi vár még ránk másodfokon, már megkönnyebbültem" - mondta a BlikknekRékasi, akinek megvan a véleménye a vétkes sofőrről, aki az első tárgyalási napig várt a bocsánatkéréssel. Nagyon sajnálom ezt az autós embert, mert aki ilyen lélekkel él, mint ő, az egy nyomorult lélek. Én csak nyomorék vagyok, de ő a lelkében nyomorult. Az én lábamat helyre lehet hozni egy protézissel, de a tőlem elvett időt nem. Azt senki nem adja vissza. Én ennyivel lettem kevesebb, viszont az ő lelke így marad, mert lélekprotézis nincs" - árulta el a színész, aki könnyezve hívta fel szerelmét, Pikali Gerdát a hírrel. "Végre felszabadultak lehetünk. Mert ma győzött az igazság. Elég kemény időszakon vagyunk túl. Várom, hogy este találkozzunk és megöleljük egymást" - mondta még a színész.