A Família Kft. sztárját, Ádám Tamást holtan találták otthonában. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, mi okozhatta a színész tragikus halálát.  

Tragikus körülmények között érte a halál Ádám Tamás színészt, akit a legtöbben a Família Kft. című sorozat Szép Károlyaként ismernek. A színészre otthonában talált rá fia, és hiába érkezett gyorsan a segítség, az orvosok már nem tudták megmenteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg. A rendőrök is hamar kiérkeztek, késő délutánig helyszíneltek és kizárták az idegenkezűséget. Ádám Tamás szomszédai számoltak be arról a Ripostnak, mi is történt aznap.

Ádám Tamás 2014-benForrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Annyit láttunk, hogy Ádám - a színész fia - a szerk. - zaklatottan kilép a lakásból és föl-alá járkálva telefonál. Nem sokkal ezután megérkezett az orvos és a rendőrség. Négy óra körül pedig a halottszállítók is odaértek és elvitték Tamás holttestét. Végig itt volt a fia és a felesége, Judit, sőt az egyéves unokája is" - számolt be a történtekről egy a házban élő asszony. A szomszédok úgy halották, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka.