Gyógyszermérgezés okozhatta a Família Kft. sztárjának, Ádám Tamásnak a halálát

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
halál Família Kft. gyógyszermérgezés Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. sztárját, Ádám Tamást holtan találták otthonában. A rendőrség sokáig helyszínelt, az idegenkezűséget kizárták, mostanra pedig az is kiderült, mi okozhatta a színész tragikus halálát.  

Tragikus körülmények között érte a halál Ádám Tamás színészt, akit a legtöbben a Família Kft. című sorozat Szép Károlyaként ismernek. A színészre otthonában talált rá fia, és hiába érkezett gyorsan a segítség, az orvosok már nem tudták megmenteni, csak a halál beálltát állapíthatták meg. A rendőrök is hamar kiérkeztek, késő délutánig helyszíneltek és kizárták az idegenkezűséget. Ádám Tamás szomszédai számoltak be arról a Ripostnak, mi is történt aznap.

Ádám Tamás 2014-ben Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"Annyit láttunk, hogy Ádám - a színész fia - a szerk. - zaklatottan kilép a lakásból és föl-alá járkálva telefonál. Nem sokkal ezután megérkezett az orvos és a rendőrség. Négy óra körül pedig a halottszállítók is odaértek és elvitték Tamás holttestét. Végig itt volt a fia és a felesége, Judit, sőt az egyéves unokája is" - számolt be a történtekről egy a házban élő asszony. A szomszédok úgy halották, hogy gyógyszermérgezés volt a színész halálának oka.

Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költözniehttp://www.life.hu/sztarok/20180906-pecsi-ildiko-szerint-partos-csilla-semmit-nem-fektetett-a-hazba-amelybol-ki-kellett-koltoznie.htmlPécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő házából. Pártos is reagált a vádakra. TV + Sztárok--Vasvári Vivi abortuszáról vallott a Nyerő párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-vasvari-vivi-abortuszarol-vallott-a-nyero-parosban.htmlVasvári Vivi könnyek között vallott arról, mennyi fájdalmon ment kerszetül, mire boldog lett: 18 évesen egy abortusza is volt. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni megmutatta azokat a papírokat, amelyek bizonyítják, nincs tartozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180906-weisz-fanni-megmutatta-azokat-a-papirokat-amelyek-bizonyitjak-nincs-tartozasa.htmlWeisz Fanni papírokkal igazolta, hogy nem adócsaló és tartozása sincs az adóhivatal felé. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter elváltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180906-sarka-kata-es-hajdu-peter-elvaltak.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata több mint két éve ment tönkre, de a válást valamiért nem sikerült gyorsan elintézniük. Ha hihetünk azonban a legfrissebb értesüléseknek, nyár végére ezt is lezárták: a legnagyobb titokban elváltak. TV + SztárokOrigoBejelentést tettek a hatóságnál az RTL Klub új műsora, a Szenzációs négyes miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-bejelentest-tettek-a-hatosagnal-az-rtl-klub-uj-musora-a-szenzacios-negyes-miatt.htmlA Szenzációs négyes nem csak nem nyerte el a nézők tetszését, hanem egyenesen károsnak ítélte azt a Fiatal Családok Klubja: bejelentést tettek az NMHH-nál.TV + SztárokOrigoNem Rékasi Károly volt a hibás balesetében: a színész elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180906-nem-rekasi-karoly-volt-a-hibas-baleseteben-a-szinesz-elsirta-magat.htmlRékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett több mint 3 évvel ezelőtt, az első fokú ítélet azonban csak most született meg: nem a színész a hibás. Rékasi annyira megkönnyebbült, hogy el is sírta magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.