Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari színésznő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt nem is gondolta volna Dancs Annamari, hogy hamarosan újra boldog lesz. A színésznőt és 4 hónapos kisfiukat akkor hagyta el Kerényi Miklós Máté, aki egy fiatal kolléganőjébe szeretett bele. Két hónapja azonban Annamari is új párra talált, úgy tudni, kedvese is szakmabeli. 

"Ő maga sem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi. Megérdemelte a boldogságot. Közel két hónapja ismerkedett meg az új párjával, aki azonnal meghódította" - mesélte a Blikknek minap Annamari egy ismerőse.

A színésznő most meg is mutatta párját, igaz, a felvételről biztosan nem jössz rá, ki a férfi:

A rég várt pihenés, boldogság és nyugalom: Mi - írta a fotóhoz.

Vajna Timi félmeztelen szelfin pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180902-vajna-timi-felmeztelen-szelfin-pozol-instagram.htmlVan, aki segítene Timinek az öltözésben vagy vetkőzésben...TV + SztárokOrigoEzek voltak Diana utolsó szavai a mentésében részt vevő tűzoltó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180902-ezek-voltak-diana-hercegno-utolso-szavai-a-menteseben-reszt-vevo-tuzolto-szerint.htmlAugusztus 31-én volt 21 éve, hogy Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A mentésében részt vevő tűzoltó most megszólalt, többek között elmondta, biztos volt benne, hogy Diana túléli a karambolt. Nem így történt. TV + Sztárok--Napi 1000 forintból él a Neoton Família volt énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180902-napi-1000-forintbol-el-a-neoton-familia-volt-enekesnoje-pal-eva.html--Így köszöntötték születésnapján rajongói Curtisthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-igy-koszontottek-szuletesnapjan-rajongoi-curtist-rappert.htmlCurtis egy képet is posztolt arról, hogyan indult számára a nap, a rajongói pedig nem hagyták szó nélkül. TV + Sztárok--Kai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítója a Michael Schumacherrel való utolsó beszélgetéséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180901-kai-ebelt-a-nemet-rtl-forma1es-tudositoja-a-michael-schumacherrel-valo-utolso-beszelgeteserol-meselt.htmlKai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítóját mély barátság fűzte Michael Schumacherhez. Most elmondta, a baleset előtti napon együtt ebédeltek. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee koncertjére Majkát és Curtist is meghívtákhttp://www.life.hu/sztarok/20180901-ganxsta-zolee-koncertjere-majkat-es-curtist-egykori-zenesztarsakat-is-meghivtak.htmlMég a kenyértörés előtt úgy volt, hogy vendégként Majka és Curtis is színpadra lépnek a Kartel nagyszabású buliján a Budapest Parkban szeptember végén. Most úgy fest a dolog, hogy a régi plakáton Majka & Curtis neve az első a Kartel vendégeinek sorában, az újról utóbbiét már törölték.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.