Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.

"Ő maga sem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi. Megérdemelte a boldogságot. Közel két hónapja ismerkedett meg az új párjával, aki azonnal meghódította. De nemcsak őt, hanem a kisfiát is, Ádám is megkedvelte édesanyja új szerelmét, ami fontos Annamarinak. Ő ugyanis a legfontosabb ember az életében, mindent neki rendel alá. Szerencsére azonban úgy alakult a dolog, hogy Annamari boldogan élvezheti az új szerelmet" - mesélte a lapnak a színésznő egyik közeli ismerőse.

Dancs Annamari újra szerelmes Forrás: tv2

Dancs Annamari is megerősítette akapcsolat tényét, de részleteket nem akart elárulni. "Új életet kezdtem és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá" - mondta.

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté két éve házasodtak össze, kisfiuk, Ádám tavaly született meg, de a kapcsoaltuk tönkrement, elváltak. A színésznő azóta egyedül nevelte gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.