Záporok, zivatarok lehetnek szombaton

Forrás: AFP -
zivatar időjárás zápor szeptember ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár néhány hete sokan már egy kis esőért fohászkodtak a kánikulában, most inkább annak örülünk, ha kisüt a nap, és élvezhetjük a gyönyörű őszi időt. Nos, ezen a hétvégén ez így is lesz, de az ország egyes részein záporokra és zivatarokra is számíthatunk. 

Szombaton a Dunántúlon lesz zavartalanabb a napsütés, míg északkeleten a megnövekvő gomolyfelhőkből helyenként záporok, egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északi, északnyugati szél több helyen megélénkül. Napközben 24-29 fokos csúcshőmérsékleteket mérhetünk.

Vasárnap túlnyomóan napos idő ígérkezik, csak kis eséllyel fordulhat előegy-egy zápor. Keleten feltámadhat az északias szél. Délután 25-28 fokos maximum-hőmérsékletek várhatók - olvasható az előrejelzésekben.

Forrás: AFP

Meghalt Sinead McNamara 20 éves modellhttp://www.life.hu/news/20180902-meghalt-sinead-mcnamara-20-eves-modell-egy-milliardos-jachtjan-gorogorszagban.htmlA 20 éves Sinead McNamara a péntekre virradó hajnalban tragikus hirtelenséggel, rejtélyes körülmények között hunyt el egy milliárdos jachtján Görögországban. A mexikói üzletember 10 millió ausztrál dollárt érő hajóján találták holtan a fiatal nőt, akinek az utolsó 48 órájáról szinte semmit sem lehet tudni. NewsOrigoÍgy alakul az időjárás a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180902-igy-alakul-az-idojaras-a-het-elso-feleben-elorejelzes.htmlA hétvégén melegben, de esőben, sőt erős szélben, viharban és jégesőben is lehetett részünk. Nézzük, mi várható a jövő hét elején!NewsOrigoElhunyt Petrovszki Mihály cselgáncsozóhttp://www.life.hu/news/20180901-elhunyt-petrovszki-mihaly-cselgancsozo-magyar-sportolo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után hatvannyolc éves korában elhunyt Petrovszki Mihály, egykori kiváló békéscsabai cselgáncsozó. Tavaly volt 45 éve, hogy csabai színekben elsőként vett részt az olimpián. News--Záporokkal, zivatarokkal, lehűléssel kezdődik a szeptemberhttp://www.life.hu/news/20180901-zaporokkal-zivatarokkal-lehulessel-kezdodik-a-szeptember-idojaras.htmlSzombaton többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat, a szél is megélénkül. Nyugaton 22-28, másutt 29-33 fok várható. NewsOrigoMég pontosabbak lesznek az időjárás-előrejelzésekhttp://www.life.hu/news/20180819-meg-pontosabbak-lesznek-az-idojaras-elorejelzesek.htmlJelentősen megnöveli az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) számítási kapacitását az az informatikai rendszer, amelyet a napokban adtak át Budapesten - írja a magyarmezőgazdaság.hu.NewsOrigoTűz volt a budai Várbanhttp://www.life.hu/news/20180819-tuz-volt-a-budai-varban-augusztus-19.htmlLeégett egy fa szerkezetű ideiglenes vendéglátóhely vasárnapra virradóra a budai Várban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.