Egy diák szerint az egyetem első hete mindig egy nagy orgia

Forrás: 123RF -
buli szex orgia Nagy-Britannia egyetem party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor durva dorbézolásba torkollik az elsőévesek első hete az egyetemen.

Már nem csak az iskolákba csengettek be, az egyetemeken is elkezdődött az oktatás. Az elsőévesek első hetei azonban sokszor még nem a tanulásról, hanem az ismerkedésről, dorbézolásról szólnak. A DailyStar most megkérdezett néhány brit egyetemistát, hogyan is kell elképzelni ezt.

Ilyenkor a fiatalok lefekszenek egymással, aztán ezt folytatják tovább az egyetem évei alatt. Tulajdonképpen az egész egy nagy orgia" – mesélte egy fiú.

Az egyetem eslő hete tényleg egy nagy orgia? Forrás: 123RF

A srác elárulta, ha valaki párt szeretne találni magának, jobb, ha már az elején beleveti magát az ismerkedésbe.

A legvonzóbb emberek már az első hetekben egymásra találnak. Utána a klubok is kihalnak, és csak azok buliznak ott az év végére, akik talán soha nem kelnek el... Szóval az a tanácsom, légy gyors, ha csajt vagy pasik akarsz magadnak."

A portál egyébként fotókat is készített a kocsmákban egymásba gabalyodó, sokszor hiányos öltözetű fiatalokról. Kattints ide, ha szeretnéd megnézni.

Óceánba ugrott a német popsztár, Daniel Küblböck: egyelőre nem találjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-oceanba-ugrott-a-nemet-popsztar-daniel-kublbock-egyelore-nem-talaljak.htmlVízbe ugrott egy óceánjáró hajóról a német popsztár, Daniel Küblböck. A férfit hiába keresik nagy erőkkel, egyelőre nem találják. TV + SztárokOrigoFriss felvétel készült a a 90-es évek szívtiprójáról, Jason Donovanrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-friss-felvetel-keszult-a-a-90es-evek-szivtiprojarol-jason-donovanrol.htmlKylie Minogue koncertjén a minap váratlanul megjelent az énekesnő egykori párja, és duettpartnere, Jason Donovan. A férfi még ma is remekül néz ki. TV + Sztárok--Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Megházasodott Ryan Lochte, olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-meghazasodott-ryan-lochte-olimpiai-bajnok-uszo.htmlSzűk körben mondta ki a boldogító igent Ryan Lochte szerelmének, akivel már van egy közös gyermekük. TV + SztárokOrigoKiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kiderult-miert-hagyta-ott-a-koztevet-tatar-csilla.htmlMúlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében. TV + SztárokOrigoNagyon megnőtt Orbán Viktor első unokája, Aliz: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nagyon-megnott-orban-viktor-elso-unokaja-aliz-friss-foto.htmlRégen láttuk már Orbán Viktor első unokáját, a kis Alizt, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyemekét.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.