Kiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csilla

Forrás: Instagram/adalonline -
MTVA távozás köztévé Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében.

Csilla ugyan látható lesz ősztől a Csak show és más semmi című műsorban a TV2-n, de most először fordul vele elő 16 év után, hogy nincsen egy csatornával sem állandó szerződése. Ez pedig így is marad tavaszik, a kereskedelmi tévéknél ugyanis már minden műsornak megvannak a szereplői és a házigazdái. Tatár szeretett volna újra képernyőre kerülni az MTVA-nál, le is forgatott egy új, beszélgetős próbaadást a csatorna számára, ám mégsem történt előrelépés.

Tatár Csilla volt A DAL műsorvezetője Forrás: Instagram/adalonline

"Csilla nagyon sokat dolgozott azon, hogy ősszel visszatérjen a képernyőre, meg szerette volna mutatni, mire képes. Szerették is az új műsorát, ám az MTVA-ban egyelőre nem láttak erre lehetőséget. A stábtagoknak azt mondták, nincs rá pénz" - tudta meg a lap egy bennfentestől, aki szerint Csilla emiatt hagyta ott a csatornát.

A Blikk megkereste Tatár Csillát is, de nem szeretett volna annál többet mondani, mint amit a közösségi oldalára kiírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.