Nem mindenki képes az örök hűségre, ezért inkább meg sem próbálkoznak vele, és a nyitott kapcsolat mellett teszik le a voksukat. Íme, azok a sztárpárok, akik nem hisznek a monogámiában és – legalábbis egyelőre – jól működik a házasságuk.

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox és Brian Austin GreenForrás: AFP/2011 Getty Images/Todd Williamson

A sztárpár kapcsolata igazi rejtély az őket körülvevőknek, de tulajdonképpen nem is az a lényeg, hogy mások értik-e, hanem az, hogy – látszólag – remekül működik. Pedig a hírek szerint Megan Fox és férje nyitott kapcsolatban élnek, vagyis mással is létesíthetnek intim viszonyt. Arról persze nem szól a fáma, hányszor éltek már ezzel a lehetőséggel, ha éltek egyáltalán.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin TimberlakeForrás: AFP/Valerie Macon

A két sztár boldog házasságát a közösségi oldalakon is nyomon követhetjük, úgy tűnik, őket az ég is egymásnak teremtette. A kapcsolatuk elején azonban nem voltak ebben annyira biztosak, így ahelyett, hogy hűséget fogadtak volna inkább abban egyeztek meg, hogy másokkal is próbálkozhatnak. Azóta valószínűleg ezt az egyezményt már eltörölték.

Pink és Carey Hart

Pink és Carey HartForrás: Getty Images

Az énekesnő és férjének kapcsolata az elején nem állt biztos lábakon, egyszer szakítottak is méghozzá Carey félrelépése miatt. Végül újra egymásra találtak, és bizony ehhez Pink engedékenységére volt szükség: nem számít, ha férje félrelép, de be kell számolnia a kalandjairól.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smith és Jada Pinkett SmithForrás: Getty Images

Sokáig csak pletykák keringtek arról, hogy Will Smith és felesége, Jada nem tartják sokra az örök hűséget, de később már a házaspár is bevallotta, hogy nyitott házasságban élnek. Persze Will Smith az, aki ennek az egyezménynek kiélvezheti az előnyeit, felesége számára pedig csak az a fontos, hogy hozzá tér haza.