Meghalt a vízszerelő, aki Lagzi Lajcsi ártatlanságát bizonyíthatta volna

"Forrás: TV2 " -
halál ártatlanság Galambos Lajos Lagzi Lajcsi vízszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közüzemi csalás miatt indult eljárás Lagzi Lajcsi ellen évekkel ezelőtt, a büntetőperben nagy szerepet kaptak azok a szakemberek, akikkel a zenész együtt dolgozott az elmúlt években. Köztük a vízszerelő, vagyis a hatodrendű vádlott, aki tragikus módon a kórházi kezelése alatt életét vesztette. Lajcsi szerint ő ennek a pernek az első halálos áldozata. 

Lagzi Lajcsit közüzemi csalással vádolják, amely miatt előzetes letartóztatásban is volt a zenész. Az ügynek még messze nincsen vége,de máris egy tragédia övezi. Az ügy hatodrendű vádlottja, akinek nagy szerepe lett volna Lajcsi ártatlanságának bizonyításában a kórházi kezelése alatt elhunyt. C. Gábor vízszerelő hosszú évek óta dolgozott együtt a zenésszel, így Lajcsi egy barátot vesztett el, valamint reményt is.

Lagz Lajcsi elvesztette barátját, ezzel együtt azt az embert, aki az ártatlanságát bizonyíthatta volna "Forrás: TV2 "

"

Szegénynek az élettől is elment a kedve, miután a szégyenpadra került, és ez igencsak közrejátszott abban, hogy elvitte őt a betegség.

Gabi bácsinak nagy szerepe lett volna az ártatlanságom bizonyításában"

Gabi bácsi kiállt volna mellettem, többek között ő is tudta volna igazolni az ártatlanságomat

Hosszú Katinka és Dudás Dániel kapcsolatáról vallott egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180911-katinka-es-dudas-daniel-kapcsolatarol-vallott-egy-bennfentes.htmlÚjra szédületes formában van Hosszú Katinka, ezt bizonyítja a Világkupán nyújtott teljesítménye. Ehhez természetesen új edzőjének is köze van, de nem elhanyagolható Dudás Dániel szerepe sem. TV + SztárokOrigoVeiszer Alinda és férje, László Pál távoztak a Nyerő párosbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-veiszer-alinda-es-ferje-laszlo-pal-tavoztak-a-nyero-parosbol.htmlVeiszer Alinda férjével, László Pállal versenyzett az RTL Klub Nyerő páros című műsorában, és a legutóbbi szavazáson ők estek ki a játékból. TV + Sztárok--Berki Renáta videóban mesélte el: napi kétszer minimum szexelnek Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-berki-renata-videoban-meselte-el-napi-ketszer-minimum-szexelnek-berki-krisztiannal.htmlEgy autós videóinterjúban mesélte el Berki Mazsi: napi kétszer biztosan szexelnek Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoVillányi Andi, énekesnő esett ki először a MasterChef VIP harmadik elődöntőjéből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180911-villanyi-andi-enekesno-esett-ki-eloszor-a-masterchef-vip-harmadik-elodontojebol-video.htmlA MasterChef VIP harmadik elődöntőjében újabb sztárcsapat méri össze tudását a héten. Első feladatként azt kapták a séfektől, hogy a hozzájuk legjobban passzoló ételt készítsék el: Villányi Andinak ez a feladat okozta a vesztét, ő távozott először a csapatból.TV + SztárokOrigoEz lesz Meghan Markle terhességének biztos jele: a haját kell figyelnünkhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-ez-lesz-meghan-markle-terhessegenek-biztos-jele-a-hajat-kell-figyelnunk.htmlMindenki árgus szemekkel figyeli Meghan Markle pocakját jelek után kutatva, de ha még a bejelentés előtt értesülni akarunk a hercegné várandósságáról, akkor a haját kell mustrálnunk. TV + Sztárok--Kate Moss modell 25 év után felhagyott a bulizással, nem iszik alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kate-moss-modell-25-ev-utan-felhagyott-a-bulizassal-nem-iszik-alkoholt.htmlA világhírű modell, Kate Moss nemcsak szépségéről és profizmusáról híres, hanem arról is, hogy imád bulizni, ezen alkalmakkor pedig a féktelen italfogyasztást sem vetette meg. Ám úgy döntött, leteszi az italt, egy éve egy kortyot sem ivott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.