Puskás Péter élete legnehezebb feladatának tartja az X-Faktor válogatóját

X-Faktor feladat Puskás Péter The Biebers zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti szakmailag több lábon áll és mindenütt sikert sikerre halmoz, ennek ellenére nagyon is két lábbal jár a földön. Az InStyle szeptemberi számában nem csak az új kihívásokról, az X-Faktorról és arról mesél, hogyan tud ennyi projektben helytállni állni egyszerre, de azt is elárulja, mi változott benne a kezdeti, megasztáros időszak óta.

Puskás Peti igazán komolyan veszi az mentorkodással járó feladatokat, már egy évvel ezelőtt úgy készült, hogy a válogató felvételének időszakára nem vállalt koncertet. „Életem legnehezebb, de egyben legizgalmasabb pár hete, amikor castingolunk. Reggel 8-tól éjfélig nézzük a jelölteket, megállás nélkül erősen figyelünk" – avatja be az InStyle olvasóit az énekes. Azt mondja, igazán embert próbáló feladat egy ilyen nehéz forgatási időszak minden pillanatában száz százalékosan jelen lenni. „Mindenkinek meg kell adnod ugyanazt az esélyt, mindenkinek kell mondanod valamit az előadása végén, ugyanazzal az odaadással kell foglalkoznod az összes jelentkezővel. Rajtunk, mentorokon és a közönségen is múlik, hogy megszülessen a csoda, mert bejön egy előadó remegő lábakkal, és valahogy ki kell hozni belőle a legjobbat. Minden egyes emberre ugyanúgy kell koncentrálni és küldeni neki az energiát, hogy a katarzis létrejöhessen."

Peti arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy mennyire rak a vállára nagy terhet, hogy sokaknak ő akár a példaképe is lehet. „Sokat változtam frontemberként is, hiszen célponttá válok, ha hülyeséget csinálok. X-Faktoros mentorként még nagyobb a fókusz, ezért mindig úgy cselekszem, hogy ne tudjanak fogást találni rajtam" – majd hozzáteszi, hogy a műsor a The Biebers nevű zenekarának népszerűsítésében is sokat segített. Bár néha nagyon jól esik számára, ha kicsit „elbújhat" a hétköznapokban, de a megfelelő közegben szívesen fogadja a rajongók érdeklődését is. „Azért jön a koncertemre a rajongó, mert kapni szeretne valamit, nem vehetem őt semmibe.

A színházi világból ezt hamar megtanultam, mindenki mindenkinek köszön, bemutatkozik, legyen igazgató vagy takarító, mindenkivel ugyanúgy beszélsz, mindenki egyenlő. Ebben a szakmában alázatra van szükség" – teszi hozzá Peti, aki az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektet a vegán életmódra és az állatvédelemre is. Az InStyle-nak forgatott videójában további izgalmas dolgokat árul el ebben az igazán fontos témában is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.