Michael Nice azt állítja, hogy Tupac még mindig él

Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder -
Tupac Shakur halál Barbados rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magánrepülővel menekítette ki az országból Tupac Shakurt nem sokkal azután, hogy lelőtték - állítja egy Michael Nice nevű férfi. 

Tupac Shakurt napra pontosan 22 évvel ezelőtt lőtték le Las Vegasban, egy Michael Nice nevű férfi pedig most előállt azzal, hogy mégis életben van.

A férfi állítása szerint Tupac valójában nem halt meg, amikor kórházba szállították, sikerült stabilizálniuk az állapotát. Ő pedig régóta kapcsolatban állt a családdal, így őt hívták, hogy menekítse ki az országból.

Michael Nice szerint Tupac Shakur életben van Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

Azt mondja, hogy egy nagyobb, a kórháznak szánt adomány fejében halottnak nyilvánították az ikonikus rappert, akit egy magánrepülő fedélzetére vittek. A gépről készült videót meg is mutatta.

"Olyan volt, mint egy menekülés a börtönből" - idézi a férfi szavait a Daily Star. "Volt sok ölelés és kézfogás, amikor végre megérkeztünk Barbadosra. Segítettünk neki elmenekülni és ez a legjobb érzés" - mondta a Michael Nice.

Már rengeteg kommentet kapott, amelyekből úgy tűnik, hogy a rapper rajongói hisznek neki.

Hurrikán csap le hétfőn Európában, Anglia partjainálhttp://www.life.hu/news/20180913-hurrikan-csap-le-hetfon-europaban-anglia-partjainal.htmlA Helene nevű hurrikán hétfőn éri el Európa partjait. Az egyes erősségű vihar 119-153 kilométeres szelet generálhat. News--A Cambridge Egyetem hallgatói ledobták a ruháikat egy naptárfotózás kedvéérthttp://www.life.hu/news/20180913-a-cambridge-egyetem-hallgatoi-ledobtak-a-ruhaikat-egy-naptarfotozas-kedveert.htmlMinden ruhájuktól megszabadultak a Cambridge Egyetem hallgatói egy jótékonysági naptárfotózás kedvéért. NewsOrigoEbédidőben vetítettek pornót egy kínai főiskola ebédlőjében (18+)http://www.life.hu/news/20180913-ebedidoben-vetitettek-pornot-egy-kinai-foiskola-ebedlojeben-18.htmlÁtlagos hétköznapnak indult az a nap is egy kínai főiskolán, amikor ebédidőben váratlanul pornót kezdtek vetíteni az ebédlő tévéjén. A hatóságok már nyomoznak az ügyben. NewsOrigoEgy férfi azt állítja, hogy időutazó és a XVII. században felejtette az órájáthttp://www.life.hu/news/20180913-egy-ferfi-azt-allitja-hogy-idoutazo-es-a-xvii-szazadban-felejtette-az-orajat.htmlSem az arcát, sem pedig nevét nem akarta elárulni az a férfi, aki azt állítja, hogy időutazó, az óráját pedig a XVII. században felejtette. Azt mondja, óvnia kell biztonságát. NewsOrigoVizelettel és vízzel töltik fel a minibárok üvegeit a turistákhttp://www.life.hu/news/20180913-vizelettel-es-vizzel-toltik-fel-a-minibarok-uvegeit-a-turistak.htmlVíz, vizelet és más folyadékokat is talált már a személyzet a szállodák minibárjaiban lévő üvegekben. A spanyolországi Costa Blancán található szállodák most szankciókat vezetnek be. NewsOrigoIdőjárás: marad a napos idő, péntekig nem várható csapadékhttp://www.life.hu/news/20180913-marad-a-napos-ido-pentekig-nem-varhato-csapadek.htmlTovábbra is marad a napos, nyárias idő, de pénteken és hétvégén már előfordulhat zápor, zivatar. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.