Az 1-es villamoson szúrt combon egy drogos egy anyát, aki sokkos állapotba került a történtek után. A nő kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, pokol az élete.

Sokkos állapotban szállt le az 1-es villamosról a négygyermekes Anita, miután egy drogos férfi tűvel megszúrta a combját. Folyamatosan kivizsgálásokra jár, ám amíg nincs eredmény, nem lehet nyugodt.

Egy kábítószeres szúrta meg tűvel az anyát - Képünk illusztráció"Forrás: MTI/Balogh Zoltán "

"Hétfőn egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember" - mondta a Blikknek a nő, aki valamivel később szúrást érzett a combján. Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt. A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt" - folytatta a történetet az anya. A lapnak Dr. Bense Tamás orvos elmondta, tűszúrás esetén először azt vizsgálják meg, mikor kapott tetanuszt az illető, akinek a szervezetébe sok minden kerülhet ennek következtében. A nem steril anyaggal elsősorban gennykeltő kórokozók juthatnak be, de szóba jöhet hepatitis vagy rosszabb esetben AIDS is. Mindjárt az első pillanatban ezeket nem tudják kimutatni, így megfigyelés alatt kell tartani az illetőt, és ha bármilyen tünet jelentkezik, célzott vizsgálatra van szükség"  -mondta a szakember.