Úgy tűnik, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa kibékültek

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
békülés Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresen rossz viszonyban van egymással Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa, ám úgy tűnik, hogy kapcsolatuk rendeződött. 

Egykor nagyon jó kapcsolatban volt Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa, de viszonyuk nagyon megromlott. Sokan hiszik, hogy ennek oka Shane Tusup volt, és ezt támasztja alá Jakabos egy korábbi nyilatkozata is. „Amióta Katinka elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk" – mondta egykor az úszónő.

Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna 2010-ben még jóban voltak Forrás: MTI/Illyés Tibor

Éppen ezért néztek furcsán az emberek, amikor kiderült, hogy Jakabos Zsuzsa edző-férjének, Petrov Ivánnak a testvére, Árpád foglalkozik majd Katinkával. Nem tudták elképzelni, hogyan jönnek ki majd egymással a felek, de úgy tűnik, nincs ok az aggodalomra. A hírek szerint a két lány ismét megtalálta a közös hangot, ez a kazanyi Világkupán is látszott.

"Meglepően jó volt a hangulat az egész csapaton belül. A két lány is kezd egymásra találni. A váltóban elért harmadik hely is egyértelműen annak tudható be, hogy egyre jobb a kapcsolat Katinka és a többi úszó között" - mondta a Borsnak egy informátor. "Igazság szerint a viszonyuk Katka férje, Shane Tusup miatt romlott meg" - tette hozzá az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.