Késsel a kezében lépett oda egy férfi Pásztor Annához

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rajongó támadás kés őrült Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Annához a napokban egy férfi lépett oda késsel a kezében. Egy szemtanú számolt be az esetről.

Alig pár hete az egész országot megdöbbentette a hír, miszerint egy őrült zaklató késsel akart végezni Pásztor Annával. Szerencsére a férfit elkapták a rendőrök, jelenleg is őrizetben van.

A napokban azonban újabb szörnyű incidens történt. A Bors azt írja, az énekesnő csapatával, az egyik budai bevásárlóközpont előtt várakozott, hogy felszálljon a Dallamos Villamosra és énekeljen.

Azt láttam, hogy jött egy szemüveges fickó, egy elég nagy késsel a kezében. Azt mondta, hogy ő valami faragó és náluk az a szokás, hogy az autogramot belevésik egy fába, és már nyúlt is Anna felé, aki elképesztő lélekjelenléttel kicsavarta a kezéből a kést, ami a bokrok közé esett. Az énekesnő kiabálni kezdett, hogy hogy gondolja, hogy késsel jön ide, és mit képzel magáról, közben pedig lehajolt a késért és a táskájába tette. Ezekben a pillanatokban ért oda a testőre, azt hiszem Gino a neve. Anna közben elindult a villamos felé, ahol már várták."

Pásztor Annát őrült rajongók zaklatják Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.