Már több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. 

"Kevesen tudják, de nagyon sok anyagi nehézségünk volt Tomival, akkor is, ha az ország egyik legnagyobb zenészéről beszélünk. Sokáig gyerekágyra sem telt, amikor Lili született, sőt az első kisruhái, használt ruhák voltak. Szóval korántsem volt szó olyan gazdagságról és gondtalanságról, amit az emberek feltételeztek. Igencsak lassan indult be az, hogy mi mindent meg tudjunk adni a lányunknak, amit szeretnénk" - mesélte Gyöngyvér a Borsnak

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Már nem tudok Lilinek megadni mindent, amit szeretnék. A legjobban az fáj, hogy míg más gyermeknek nyűg, addig az én lányom szeretne, sőt kéri, hogy zongoratanárhoz járhasson, de ezt nem tudom neki biztosítani. És még ha elsőre nem is gondolnák rólam, egyébként én egy klasszikus háziasszony típus vagyok, aki szeret főzni, mosni, takarítani, kötni, de mindez megmaradt második elfoglaltságnak, mert ahogy az anyák nagy része, én is küzdök, hogy mindent megteremtsek a gyermekemnek. És bár eddig is dolgoztam, most már családfenntartóként kell helytállnom, és amíg Lili tanul, ez így is marad. Nem könnyű, de érte szívesen csinálom" – vallotta.