Kígyót kergetett az idős asszony, de pórul járt: videó

kígyó videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi videót a nuus.hu szúrta ki, és mi is - oké, tudjuk, nem szép a káröröm -  sírva röhögtünk rajta. Szerintem ti is jól fogtok szórakozni. 
Így él most Zámbó Jimmy idős édesanyja, a 92 éves Anna nénihttp://www.life.hu/sztarok/20180916-igy-el-most-zambo-jimmy-idos-edesanyja-anna-neni.htmlAz idős asszony már alig-alig hagyja el az otthonát. TV + SztárokOrigoDrámai képkockák a Survivorbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-dramai-kepkockak-a-survivorben-rtl-klub.htmlSzeptember 24-től visszatér az RTL Klub képernyőjére a Survivor. A beharangozó kisfilm tanúsága szerint a veszekedések, kiborulások és könnyek ezúttal sem maradnak el. A Fülöp-szigeteken zajló túlélőshow műsorvezetője Istenes Bence lesz. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a köztévétől Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180908-elbucsuzott-a-koztevetol-tatar-csilla-musorvezeto-a-tv2nel-folytatja.htmlA köztévétől a TV2-höz szerződött Tatár Csilla. A műsorvezető egy posztban tudatta ezt a követőivel. TV + Sztárok--Holtan találtak otthonában Ariana Grande exére: Mac Miller rapperrehttp://www.life.hu/sztarok/20180908-holtan-talaltak-otthonaban-ariana-grande-exere-mac-miller-rapperre.htmlPénteken meghalt a 26 éves Mac Miller, rapper, Ariana Grande exe. TV + Sztárok--Holtan találtak otthonában Ariana Grande exére: Mac Miller rapperrehttp://www.life.hu/sztarok/20180908-holtan-talaltak-otthonaban-ariana-grande-exere-mac-miller-rapperre.htmlPénteken meghalt a 26 éves Mac Miller, rapper, Ariana Grande exe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.