Nyilatkozott a nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó, Kósz Zoltán

vízilabdázó nemi erőszak kislány vízilabda Kósz Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilatkozott a Tényeknek az egyik nemi erőszakkal megvádolt vízilabdázó. Kósz Zoltán nem sokkal ezelőtt azt mondta: tagadja a szexuális vádakat, egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz. Az olimpiai bajnok még mindig nem tért magához a napokban nyilvánosságra került vádak miatt.

Kósz Zoltán elmondta, hogy a kislány családját már régen ismerik, a gyermek öt éves kora óta. Korábban a testvére is vízilabdázott, így még érthetelen számukra a vádaskodás. Viszonyuk barátinak volt mondható, a szülők edzőtáborokba is jártak.


A gyermek édesanyja küldte el lánya feljegyzéseit a szexuális aktusokról a Kósz Zoltánnak, mire ők azonnali magyarázatot kértek, a vádakat pedig tagadták.

A kislánynak tényleg volt rendőrségi ügye, az edző elmondása szerint lopott a társaitól edzések alatt. Fel is jelentették tettéért a kapitányásgon, a vádakat pedig el is ismerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.