Zséda nagyon dögös melltartó nélkül: új klipjéből nem maradt ki a szexi elegancia

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Zséda melltartó klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, ugyanakkor dögös videoklip készült Zséda új dalához. Az énekesnő igazán szexi melltartó nélkül. 

Zséda legújabb klipje a Fosszíliák című számhoz visszarepít bennünket a múltba, ugyanis az archív jellegű felvételek olyan Super 8-as kamerával készültek, amelyet szüleink, nagyszüleink is használhattak a családi pillanatok, nyaralások rögzítésére.

Zséda nagyon dögös Forrás: Zséda

"Számomra a klip tökéletesen kiegészíti a dalt" - mondta Zséda, aki elárulta, a klip forgatása izgalmakat is tartogatott. „Azt szerettük volna, hogy a Super 8-as film pontos azt mutassa, ami. Mindenféle trükkök, effektek nélkül készült. Sőt a forgatás még izgalmakat is tartogatott, hiszen elfogyott a film. Érdekes volt úgy forgatni, hogy nem tudtuk, hogy mi van a tekercseken, mert ez a technika csak az előhívás után mutatja meg a felvett anyagot." - árulta el az énekesnő, akiről a fotók tanulsága szerint melltartó nélkül is készültek felvételek.

44 évvel fiatalabb modellt szeret Flavio Briatorehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-44-evvel-fiatalabb-modellt-szeret-flavio-briatore.htmlA pletykák szerint egy 44 évvel fiatalabb hölgyet hódított meg Flavio Briatore. TV + Sztárok--Eljegyzési gyűrűt láthattak Britney Spears ujjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-eljegyzesi-gyurut-lathattak-britney-spears-ujjan.htmlÚgy tűnik, hogy új szintre emelte kapcsolatát Britney Spears és párja, Sam Asghari. A lesifotósok ugyanis olyan képet készítettek az énekesnőről, melyen gyűrűsujján egy aranygyűrű csillog. TV + Sztárok--Egy kislányról nevezték el a Linda című sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20180917-rola-neveztek-el-a-linda-cimu-sorozatot.htmlCsak kevesen tudják, de alapvetően egy kislány keresztneve adta az ötletet a Linda tévésorozat címadásakor. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vlogolásba kezd: hamarosan mindenki betekintést kap életébehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-mihalik-eniko-vlogolasba-kezd-hamarosan-mindenki-betekintest-kap-eletebe.htmlMihalik Enikő úgy döntött, a modellkedés és a fotók mellett ezentúl mást is megoszt küvetőivel: ő is vlogolásba kezd.TV + SztárokOrigoVéletlenül került ki Ördög Nóra intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-veletlenul-kerult-ki-ordog-nora-intim-fotoja.htmlÖrdög Nóráról sok csodaszép képet készít férje, de nem mindegyik fotó lesz nyilvános. Egy intim fotó Nánási Pál akarata ellenére valahogy mégis kikerült. TV + SztárokOrigoNem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.