Gáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. 

Gáspár Bea saját vállalkozásba kezdett, ami nem meglepő módon a főzéssel kapcsolatos. Borvacsorát ad egy látványkonyhában, de hiába telt be az összes hely, Bea tudja, hogy veszteséges lesz az első vacsora. Ennek ellenére örömmel vág bele a feladatba.

Gáspár Bea vállalkozásának első vacsorája veszteségesForrás: Facebook/Gáspár Bea

„Ez az első vállalkozásom, és alig várom, hogy beinduljon. Tudom, ráfizetek az első vacsorára, de ez legyen a legnagyobb problémám. Már 50 ezer forint adóelőleget is befizettem, valamint legalább 100 ezer lesz a benzinköltségem, annyiszor kell emiatt Salgótarjánból Pestre jönnöm. A férjem és a két lányom is ingyen dolgozik majd, mert csak két felszolgálót tudok fizetni" – mondta a Blikknek Bea. A borvacsora 15900 forint fejenként, és mivel az étteremben 48 férőhely van nem nehéz kiszámolni, hogy 763200 forint a bruttó bevétele, ám a költségei sokkal magasabbak. „Ebből 300 ezret számolok az alapanyagokra, amiben még nincs benne az üdítő, és azt sem tudom, hány kiló lesz majd a 60 kacsacomb, mert a meghívott médiások miatt 60 adagot főzök, nem 48-at. A Király utcában látványkonyhát bérelni sem olcsó mulatság, de legalább a borral szerencsém volt. Kiváló minőséget kapok kedvező áron" – árulta el Győzike felesége. „Félmillió forint körül lehet a Király utcai látványkonyha egy napi bérleti díja, főleg szombatra, de ha hosszabb távú szerződést kötöttek, lehet, hogy 400 alatt megálltak" – mondta egy szakértő.