Meghan Markle jótékonykodott: főzött és szakácskönyvet adott ki

Forrás: AFP/Geoff Pugh -
jótékonyság Meghan Markle szakácskönyv főzés tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első önálló jótékonysági akciójába fogott bele Sussex hercegnéje, mióta a királyi család tegja lett. A tavaly júniusban kigyulladt Grenfell torony túlélőit látogatta meg, főzött velük, és saját szakácskönyvük kiadásában is segített. 

A tavaly júniusban kigyulladt Grenfell torony túlélőit látogatta meg Meghan Markle, Sussex hercegnéje, aki nemcsak főzött a 72 áldozatot követelő tragédia túlélőivel, hanem segített kiadni Together: Our Community Cookbook című szakácskönyvüket is. A hercegné maga írta az előszót.

"Rögtön közel éreztem magamhoz ezt a közösségi konyhát. Ez egy olyan hely, ahol a nők nevetnek, gyászolnak, sírnak és együtt főznek" - írta az előszóban a hercegné.

A Dailymailcikke szerint többször meglátogatta a konyhát a média jelenléte nélkül is, hogy találkozzon az önkéntesekkel. Meghan hercegné mindenkit meglepett azzal, mennyire otthonosan mozgott a konyhában. Kötényt kötött, rizst mosott és segített, amiben kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.