Múzeumba kerültek Ambrus Attila, a Viszkis relikviái

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
relikvia Viszkis Ambrus Attila rablás múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrmúzeumban láthatják az érdeklődők Ambrus Attila, a Viszkis rabló relikviáit, azokat a tárgyakat, amelyeket a rablásnál vagy épp a szökésnél használt.

A Mosonyi utcai Rendőrmúzeumban már a Viszkis rabló, Ambrus Attila relikviáit is láthatják a látogatók. A rablásoknál használt parókák, hajfesték, de a pénzügyeit tartalmazó jegyzettömb is látható a neki állított vitrinben. Sőt, azt a kötelet is látni, amelyet akkor használt, amikor megszökött a Gyorskocsi utcai fogdából.

Ambrus Attila múzeumba került Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A Bors megkereste a Viszkist ezzel kapcsolatban, aki már hallott arról, hogy még életében múzeumba került. "Már készültem, hogy megnézem, de még nem volt rá alkalmam. Ha lesz egy kis időm, megejtem majd a látogatást, sőt, ha a gyerekem már elég nagy lesz hozzá, neki is megmutatnám" - mesélte Ambrus, aki sérelmezi, hogy még mindig nem történt előrelépés az ittas vezetése ügyében.

"Már boldog-boldogtalant befogtam sofőrnek, és a babavárás miatt a feleségem sem tud már sokáig segíteni" - fogalmazott Ambrus Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.