Kristen Bell színésznő vallotta, hogy füvet szív

Forrás: AFP -
színésznő marihuána férj Kristen Bell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tagadja Kristen Bell színésznő, hogy minden héten kábítószert fogyaszt. Férjének pedig semmi kifogása nincs a füves cigik ellen.

Kristen Bell színésznő beismerte egy podcast videóban, hogy átlagosan minden héten elszív egy füves cigit- írja a 24.hu a Just Jaredre hivatkozva.

A színésznő azt is elárulta, hogy férje a józanság mellett tette le a voksát, ám egyáltalán nem bánja, amit ő csinál. Sőt, arra is rá tudta venni a férfit, hogy tartsanak egy ecstasy bulit, ahol egyedül férje volt józan, hogy vigyázzon rá és a barátaikra.

Kristen Bell szereti a füves cigarettát Forrás: AFP

Berki Krisztián Hódi Pameláról: "Teljesen jó a kapcsolatunk"http://www.life.hu/sztarok/20180919-berki-krisztian-hodi-pamelarol-teljesen-jo-a-kapcsolatunk.htmlBerki Krisztián Jakupcsek Gabriellának árulta el, milyen most a kapcsolata Hódi Pamelával. TV + Sztárok--Nem mehet ki a mosdóba vacsora közben Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180919-nem-mehet-ki-a-mosdoba-vacsora-kozben-meghan-markle.htmlA királyi családnak szinte minden helyzetre szigorú szabályai vannak, ez alól a vacsora sem kivétel. A mosdóba sem lehet csak úgy kimenni. TV + Sztárok--Kamerák előtt sírta el magát Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180919-kamerak-elott-sirta-el-magat-peller-anna.htmlPeller Anna Garami Gábornak öntötte ki a szívét. Elárulta, hogy gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy sikeres színésznő lett. TV + Sztárok--Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes nem békülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-weisz-fanni-es-ededsanyja-lerant-agnes-nem-bekulnek.htmlWeisz Fanni és édesanyja között régóta elmérgesedett a viszony, és úgy tűnik, egyelőre nincs mód a békülésre. A modell születésnapján sem közeledtek egymáshoz. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál hamarosan megerősítheti házassági fogadalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20180919-ordog-nora-es-nanasi-pal-hamarosan-megerositheti-hazassagi-fogadalmat.htmlTitkos esküvőt tervez Ördög Nóra és Nánási Pál: a sztárpár 8 év után szeretné újra megerősíteni fogadalmát. TV + SztárokOrigoBay Éva nem tudta táplálni gyermekét szülés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-bay-eva-nem-tudta-taplalni-gyermeket-szules-utan.htmlRengeteg időt tölt a konyhában Bay Éva, hiszen imádja finom falatokkal elhalmozni családját, ám ennek megvan az oka! Fiát ugyanis születése után nem tudta táplálni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.