Muri Enikő régóta egyedülálló, de végre megérkezett a boldogság az életébe. Két hónapja alkot egy párt egy ismert magyar színésznő exférjével.

Az elmúlt két évben nem találta a helyét Muri Enikő, azután, hogy szakítottak vőlegényével nem volt kapcsolata a színésznőnek. Végre azonban megtalálta a boldogságot Patonai Norbert táncos oldalán, aki történetesen Cseke Katinka volt férje és gyerekének apja.

Muri Enikő újra boldog Cseke Katinka volt férjének oldalán"Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő "

A dolog pikantériája, hogy Cseke Katinka és Muri Enikő nagyon jól ismerik egymást, hiszen a TV2 Ázsia Expressz című műsorában is szerepeltek együtt, habár külön csapatban. Adódik a kérdés, vajon Cseke Katinka mit szól a kapcsolathoz, hiszen azt még egy éve leszögezte, nem sikerült feldolgoznia házassága felbomlását. "A volt férjemre még mindig haragszom. Nagyon jó apa, nagyon jó táncos, és irigylem tőle azt a nyugalmat, amivel megoldja a dolgokat. De pont ezt gyűlölöm benne a legjobban. Ő egy csodálatos ember, de ezzel engem tönkretett" - mondta egy éve Cseke Katinka, akit megpróbált az üggyel kapcsolatban megkeresni a Story, de a színésznő nem kívánt nyilatkozni.