Liptai Claudia kamera smink műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A képernyőn mindig tökéletes sminkben és szép ruhákban láthatjuk a műsorvezetőket, ahogyan Liptai Claudiát is. Most elárulta, miért nem láthatták még a nézők smink nélkül. 

A TV2 kisvideójában árulta el Liptai Claudia, hogy soha nem csináltatna tetoválást, hiszen az idő előrehaladtával már nem érezném szépnek. De arról is beszélt, miért nem állt még soha smink nélkül kamera elé.

"Nem kell azt mindenkinek látni, amit én reggel, amikor a tükörbe nézek" - zárta le rövidben a műsorvezető, akit a nézők mindig tökéletes sminkkel, frizurával és szép ruhákban láthatnak a képernyőn. Arról is beszélt még, hogy milyen sikerrel próbálta ki a sportaerobikot, amit lánya, Panka rendszeresen űz.

Gáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigoMegmutatta nem mindennapi idomait Sarah Kohan bloggerhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-megmutatta-nem-mindennapi-testet-sarah-kohan-blogger.htmlSarah Kohan rendszeresen posztol utazásairól, ám ezeken nemcsak a gyönyörű helyeket láthatjuk, hanem a modell formás idomait is. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megosztott egy részletet lányáról írt naplójábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-weisz-fanni-edesanyja-megosztott-egy-reszletet-lanyarol-irt-naplojabol.htmlWeisz Fanni édesanyja naplót vezetett lányáról, melyből megosztott egy érszletet Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoMegérkezett Magyarországra Terence Hillhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-megerkezett-magyarorszagra-terence-hill.htmlSzerda késő délután megérkezett Magyarországra Terence Hill. A legendás színész először jár hazánkban. TV + SztárokOrigoCurtis üzenete sokak szerint Majkának szól: ezt posztolta a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-curtis-uzenete-sokak-szerint-majkanak-szol-ezt-posztolta-a-rapper.htmlCurtis érdemben eddig nem kommentálta azt, hogy Majka kitálalta drogbotrányát, de most úgy tűnik, mintha a rappernek üzent volna Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenáthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-meggyilkoltak-a-22-eves-golfozot-celia-barquin-arozamenat.htmlEgy golfpályán találtak rá Celia Barquín Arozamena holttestére. A 22 éves spanyol golfozót meggyilkolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.