Megszokhattuk, hogy Puzsér Róbert nem megy egy szó nélkül túl sok dolog mellett. A minap épp a Nyerő páros című műsorról fejtette ki a véleményét, melyben nem épp pozitívan nyilatkozott Vasvári Vivienről. A luxusfeleség nem hagyta magát.

Ahogy sok más egyébről, úgy a Nyerő páros címűm műsorról is kifejtette véleményét Puzsér Róbert. Facebook-oldalán közzétett értekezésében nemcsak Gáspár Laciékra és Veiszer Alindáékra tér ki, hanem Vasvári Vivienre és férjére, Fecsóra is. 

"A másik érdekes, ugyanakkor kifejezetten irritáló pár a burzsuj vállalkozó, Fecsó és luxusban fürdőző szilikoncsaja, Vivien, akikben rendkívül magas színvonalon reprezentálódik a mai magyar uralkodó osztály pénzes prolisága – Fecsó valahogy mégis egy szerethető figura, Vivien pedig korát meghazudtolóan ravasz és számító státuszszimbólum, aki tökéletesen érzi, hogyan kell a posztmodern médiatérben a semmiből semmit csinálni" - írta bejegyzésében Puzsér. 

Vasvári Vivien és FecsóForrás: RTL Klub

Vasvári Vivien nem hagyta szó nélkül, Facebook-oldalán osztotta meg Puzsér véleményét, majd egy kis saját kommentárt is fűzött hozzá. 

"Fingom nincs, ki vagy és nem hiszem, hogy ez tájékozatlanság lenne. Csak sajnálni tudlak, hogy negatív poszttal próbálsz halvány reflektor fénybe kerülni! Sajnállak, mert csak negatív ember lehet az, aki negatív kritikával akar érvényesülni, és ez egy kudarcra ítélt életút" - fejetette ki véleményét a luxusfeleség.