Tóth Andi saját bevallása szerint egy időben kissé túlságosan merész volt, már ami az öltözködést és a sminket illeti, de ma már inkább a naturálisabb vonalat képviseli. 

Tóth Andit az X-Faktorban egy igen vagány énekesnőként ismerhették meg a nézők, habár ruháit és sminkjét akkor még nem ő választotta. A stílus azonban nagyon megtetszett Andinak, így a hétköznapokon is egyre erősebben sminkelte magát, és egyre merészebb ruhákat viselt, ám saját bevallása szerint is túlzásba esett.

Tóth Andi azért ma sem olyan visszafogottForrás: Instagram/Tóth Andi

"Amikor tizenöt évesen beválogattak a tehetségkutatóba, rendkívül sokat és erősen sminkeltek, merész ruhákba öltöztettek, ami nekem nagyon imponált, hiszen korábban szinte egyáltalán nem foglalkoztam a szépítkezéssel. Tetszett, hogy idősebbnek látszom, hogy megdicsérnek, hogy már nem kislányként kezelnek. Emiatt a műsor befejeztével már a hétköznapokban is igyekeztem nagyobb hangsúlyt fektetni a megjelenésemre. Erősen rúzsoztam magam, műszempillát és műkörmöt viseltem, miniszoknyát és magassarkút hordtam. Mondhatni, kicsit „ribis" korszakomat éltem, amit a környezetemben meg is jegyeztek néhányan. Rájöttem, ez valójában nem is én vagyok. Ezt követően fordultam inkább a naturálisabb vonal felé, noha a szexisebb, merészebb és egyedibb ruhadarabokat még most is szeretem, de a sminkben már igyekszem a természetességre és visszafogottságra törekedni" - mondta a Borsnak az énekesnő.